Ples usode

Ples usode - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
5,48 MB
IME DATOTEKE
Ples usode.pdf
ISBN
4769293496150

OPIS

Šesta knjiga iz sage o družini StanislaskiKate Stanislaski Kimball se poslovi od kariere svetovno zna¬ne balerine, da bi se naselila v domačem mestecu in tam od¬prla baletno šolo. V ta namen namerava obnoviti staro hišo, za prenovo pa najame postavnega Brodyja O’Connella, ki jo od prvega srečanja naprej neubranljivo privlači. Čeprav se tudi v mladem vdovcu hitro prebudijo čustva do nje, ni prepričan, ali sta s šestletnim sinom pripravljena na novo zvezo. Jih bo ples usode združil?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Dobiš jih, imaš jih, in zgodi se, da jih izgubiš. Vendar si jih ne izbereš! Ples poteka v krogu oz.

februarja leta 1859 v Teatru Apollo v Rimu.. Verdi se je leta 1857 navdušil nad Scribejevo igro Gustav III., ki obravnava resnični kraljevi umor, ki se je ... Poglej Ples usode Nora Roberts Poglej Moč hrepenenja Nora Roberts Poglej Lica kot češnje Nataša Konc Lorenzutti Poglej Kako sta šivanka in sukanec krpala streho Silva Čerpnjak Licence.

POVEZANE KNJIGE