Ples usode

Ples usode - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
4,98 MB
IME DATOTEKE
Ples usode.pdf
ISBN
1758813008592

OPIS

Šesta knjiga iz sage o družini StanislaskiKate Stanislaski Kimball se poslovi od kariere svetovno zna¬ne balerine, da bi se naselila v domačem mestecu in tam od¬prla baletno šolo. V ta namen namerava obnoviti staro hišo, za prenovo pa najame postavnega Brodyja O’Connella, ki jo od prvega srečanja naprej neubranljivo privlači. Čeprav se tudi v mladem vdovcu hitro prebudijo čustva do nje, ni prepričan, ali sta s šestletnim sinom pripravljena na novo zvezo. Jih bo ples usode združil?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Skozi ples odkrivamo skrite talente, spoznavamo moč sodelovanja in čar druženja. Otrokom omogočamo igrivo in kvalitetno preživljanje prostega časa. Johannes Brahms, nemški skladatelj in pianist, * 7.

Brahms je odraščal kot sin kontrabasista, kasneje pa je navezal prijateljstvo s skladateljem Robertom Schumannom in tudi po njegovi smrti ostal v tesnih stikih z njegovo vdovo, pianistko Claro Wieck Schumann, ki je postala njegova zaupnica in svetovalka. Divji ples usode : Darko Žlebnik: Prešuštvo ... Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih.

POVEZANE KNJIGE