Ples usode

Ples usode - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
10,8 MB
IME DATOTEKE
Ples usode.pdf
ISBN
5426798502473

OPIS

Šesta knjiga iz sage o družini StanislaskiKate Stanislaski Kimball se poslovi od kariere svetovno zna¬ne balerine, da bi se naselila v domačem mestecu in tam od¬prla baletno šolo. V ta namen namerava obnoviti staro hišo, za prenovo pa najame postavnega Brodyja O’Connella, ki jo od prvega srečanja naprej neubranljivo privlači. Čeprav se tudi v mladem vdovcu hitro prebudijo čustva do nje, ni prepričan, ali sta s šestletnim sinom pripravljena na novo zvezo. Jih bo ples usode združil?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

rodi, v katerem se po dva izmenjujejo plesalci, običajno pa jih spremlja živa glasba (najpomembnejši inštrument je berimbau, ki naznani začetek in konec rode), ki jo izvajajo sami plesalci. Temelji na gibih, ki delujejo kot premišljena borba, med katero med plesalcema skoraj ne pride do telesnega stika, saj ... ELEUTHERIOS - 1864-1936-GRŠKI LIBERALNI POLITIK, PRIDRUŽIL KRETO GRČIJI.

Svojo energijo in znanje usmerjamo v izobraževanje mladih. Skozi ples odkrivamo skrite talente, spoznavamo moč sodelovanja in čar druženja.

POVEZANE KNJIGE