Odločitev

Odločitev - Isabelle Pandazopoulos | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Isabelle Pandazopoulos
DIMENZIJA
8,91 MB
IME DATOTEKE
Odločitev.pdf
ISBN
5152393351666

OPIS

Zgodba o iskanju notranje moči in soočanju z nepredstavljivim.Stranišče na šoli, bolečina, rešilec, zdravnikova vprašanja,besede, ki jih je izgovarjal, ničesar ne razumem,nočem razumeti. Zaprem oči. Strah me je.Navadno jutro je, Louise je pri pouku. Nekaj trenutkov kasneje pa rodi otroka, za katerega ni vedela, da ga sploh nosi. Kako je to mogoče? Saj ni še nikoli z nikomer spala. Zdi se ji, da si vse samo domišlja, a dojenčka se ne da spregledati. Kako naj ga sprejme? Kaj se sploh dogaja? Louise njena družina v ključnem trenutku prepusti samo sebi, starša se ne zmoreta spopasti s hčerkino stisko. Toda ob vztrajni podpori prijatelja Samuela počasi le izve, kaj se je v resnici zgodilo. Sprejme težko odločitev ter sčasoma poskuša zaživeti normalno življenje.Francoska pisateljica Isabelle Pandazopoulos (1968) je bila za roman Odločitev leta 2014 nominirana za nagrado Prix Sorcieres. Presenetljiva zgodba o nenavadni usodi in pasteh, v katerih se lahko znajdejo današnji mladostniki, je napeto in ganljivo branje za vse.

Je mentanlni proces, ki se zgodi vsakih nekaj sekund, zavestno ali nezavedno. V tem procesu prihaja do izbire med alternativami prepričanj ali dejavnosti ... Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za odločitev v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Odločitev 55.

Treba pa se je spomniti, da so tudi pred časom izbruha covida-19 obstajala razna virusna obolenja, zaradi katerih se je imunski sistem naših otrok oslabil ali ... Strinjam se, da njihova odločitev glede Diesla - morda - ni presenetljiva. Ampak razvoj oz.

POVEZANE KNJIGE