Nekaj res posebnega

Nekaj res posebnega - Helena Kraljič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Kraljič
DIMENZIJA
10,12 MB
IME DATOTEKE
Nekaj res posebnega.pdf
ISBN
7868051438309

OPIS

Izvrstna živalska pravljica govori o razigranosti in prijateljstvu, a tudi o strahu in odpuščanju. Pa še o nečem: o tem, da je pomembno kdaj zbrati pogum in prijateljem reči: »Žal mi je …« dr. Igor Saksida

Oklep igra vlogo reber, hrbtenice, vretenc in prsnice - torej nekako kot če bi človek imel vse kosti od vratu do nog na zunanjem delu telesa. Kolesarjeve sanje: OPEN WI.DE. je res nekaj posebnega.

Bojim se, da sledi vzorcu, ... "Res je bil nekaj posebnega. Tudi zdaj, ko sam nastopam in hodim naokoli, srečujem različne ljudi po Sloveniji in se pogovarjam z njegovimi prijatelji, spoznavam, da se je res znal dotakniti človeka, kar mi je res lepo slišati." FOTO: osebni arhiv Branko Jovanović Vunjak - Brendi ... Nebo nad Avstralijo razsvetlil neznani leteči objekt.

POVEZANE KNJIGE