Moč hrepenenja

Moč hrepenenja - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
11,43 MB
IME DATOTEKE
Moč hrepenenja.pdf
ISBN
7613920270775

OPIS

Peta knjiga iz sage o družini StanislaskiFrederica Kimball že od malega ve, da je Nick LeBeck pravi moški zanjo. A Nick nanjo gleda le kot na svojo mlajšo sestrično. Ko se Freddie iz prijetne in očarljive deklice na lepem spremeni v privlačno in uglajeno mlado žensko, se ji zdi, da je po njem dovolj dolgo hrepenela, zato vzame stvari v svoje roke. Čustva se zdramijo tudi v Nicku, vendar je prepričan, da ni moški, ki bi bil zanjo primeren. Bo moč hrepenenja dovolj, da ga prepriča o nasprotnem?V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.

Nič več se nisem želela ukvarjati z ograjami. Nisem več našla časa, da bi pestovala svoje nemire in nervoze.

Oceni knjigo: Pri izbiri besedil pa smo se osredotočili na motiv hrepenenja, ki je nekako skupen vsem Cankarjevim delom. Predstavo začnemo z odlomkom iz črtice Vrzdenec, ki v ospredje postavi lepo, sanjsko podobo, hrepenenje po domu, miru, sidrišču.

POVEZANE KNJIGE