En dan

En dan - David Nicholls | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Nicholls
DIMENZIJA
10,42 MB
IME DATOTEKE
En dan.pdf
ISBN
2332793072563

OPIS

Osvežena izdaja ganljive ljubezenske zgodbe, ki se je zapisala v srca bralcev po vsem svetu.Dvajset let. Dva človeka. Emma in Dexter se 15. julija 1988 srečata po podelitvi diplom.Med njima se stkejo vezi, a morata še tisti dan vsak svojo pot. Kje bosta na ta dan,en dan, naslednje leto? In na isti dan leto zatem? In kje na ta dan vsako leto, ki sledi?Zgodba spravi bralca v smeh in se ga globoko dotakne; zleze mu pod kožo in gapopelje na popotovanje skozi življenje.»Čudovita, čudovita knjiga.«- The Times

september, ob 21.15 na Planet TV ... Dan ima lahko tudi 86.401 sekundo, če se doda prestopna sekunda oz. teoretično tudi le 86.399 sekund, če se prestopna sekunda odvzame, kar se pa v praksi zaenkrat še ni zgodilo.

Poglejte si besedo dan ali Dan v Wikislovarju, prostem slovarju. časi od 10 kilosekund do 100 kilosekund ... O-DAN is a cross-search service for high-quality free stock photo sites.

POVEZANE KNJIGE