Toplo priporočam

Toplo priporočam - Darja Končarevič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Končarevič
DIMENZIJA
9,58 MB
IME DATOTEKE
Toplo priporočam.pdf
ISBN
4289028069985

OPIS

Prva knjiga ljubljanske Bazilike je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežejo v Baziliki in kot jo jedo pri Darji doma. Na 304 straneh boste našli 79 finih receptov in sočnih fotografij.Sestavine so z vrta ali s potovanj, vselej premišljeno pripravljene in sproščeno postrežene. Knjiga je zasnovana za ves dan, za vsakršne priložnosti. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali spontano večerjo s prijatelji.Toplo priporočam navdihuje, zna pohiteti in si vzeti čas – za uživanje ob hrani in klepetu.

Tako jih vsak mesec preberem cca. 10 in v nadaljevanju bom predstavila nekaj knjig, ki sem jih prebrala pred kratkim in jih tudi toplo priporočam. Vrhunsko, toplo priporočam." Dunja Murn "Športne pajkice so enostavno top! 😍 Lepe, kvalitetne, udobne in z visokim pasom, točno to kar od športnih pajkic pričakujem." Maja Sinkovič ... Prikazovanje prispevkov po oznaki: Toplo priporočam.

Takšni, kot jo postrežemo v Baziliki in kot jo jemo pri nas doma. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali ... Toplo priporočam navdihuje, zna pohiteti in si vzeti čas - za uživanje ob hrani in klepetu.

POVEZANE KNJIGE