Toplo priporočam

Toplo priporočam - Darja Končarevič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Končarevič
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Toplo priporočam.pdf
ISBN
4752039653885

OPIS

Prva knjiga ljubljanske Bazilike je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežejo v Baziliki in kot jo jedo pri Darji doma. Na 304 straneh boste našli 79 finih receptov in sočnih fotografij.Sestavine so z vrta ali s potovanj, vselej premišljeno pripravljene in sproščeno postrežene. Knjiga je zasnovana za ves dan, za vsakršne priložnosti. Tukaj so jutranji mufini, granole pa celodnevne uspešnice, kot so slastne pite in dobrodejne župce, ter druge odlične ideje za lahkotno kosilo ali spontano večerjo s prijatelji.Toplo priporočam navdihuje, zna pohiteti in si vzeti čas – za uživanje ob hrani in klepetu.

Toplo priporočam je povabilo k enostavni, malo drugačni kuhinji. Takšni, kot jo postrežemo v Baziliki in kot jo jemo pri nas doma.

Terapije omogočajo zelo dobro sanacijo športnih poškodb, kar sem občutil tudi sam, ko sem imel težave z ramenom in pri ozeblini prsta ... Toplo priporočam. MUNIBA K.

POVEZANE KNJIGE