Skozi ogenj

Skozi ogenj - Stanko Sivec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stanko Sivec
DIMENZIJA
5,28 MB
IME DATOTEKE
Skozi ogenj.pdf
ISBN
2276042800825

OPIS

Življenjska pripoved primorskega duhovnika, ki so ga politične razmere po 2. sv. vojni kot študenta teologije zaznamovale s sodnim procesom, z zaporom in s prisilnim delom v taboriščih, a je vztrajal pri odločitvi postati duhovnik in leta 1955 začel svojo plodno duhovniško pot. Redna knjiga GMD za leto 2016. Uvodna beseda: Miroslava Cencič.

marca 2019 5. aprila 2019 Duhovnik Stanko Sivec, ki je služboval tudi v Šempasu, na Otlici, na koncu pa biserno mašo obhajal v Prvačini, je umrl v duhovniškem domu v Šempetru 5.

Žena je z rokami zaščitila mlajšo hčerko, še najbolje jo je odnesla starejša hčerka. Če se žena ne bi zbudila, ko je začutila, da je v hiši zelo vroče, bi verjetno vsi ... 90 letni primorski duhovnik po rodu iz Livka, v Jugoslaviji je okusil sodni proces, zapor in prisilno delo v taboriščih.

POVEZANE KNJIGE