Prelepi neznanec

Prelepi neznanec - Christina Lauren | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christina Lauren
DIMENZIJA
11,84 MB
IME DATOTEKE
Prelepi neznanec.pdf
ISBN
9929292414081

OPIS

Da bi pobegnila pred prešuštnim nekdanjim fantom, se je finančna mojstrica Sara Dillon preselila v New York, kjer išče vznemirjenje in strast brez večjih obvez. Zato bi morala z neubranljivo seksi Britancem, ki ga je spoznala v klubu, preživeti zgolj zabavno noč. Toda zaradi načina in hitrosti, s katerima se topijo njeni zadržki, se prelevi iz seksa za eno noč v njenega prelepega neznanca.Celo mesto ve, da Max Stella obožuje ženske, vendar nikoli ni našel takšne, ki bi jo posebej rad obdržal. Čeprav ima obilo sreče zaradi slovesa poredneža z Wall Streeta, se šele zaradi Sare – in njenih divjih fotografij, ki mu jih dovoli posneti – začne spraševati, ali zanj obstaja kdo zunaj spalnice.Čeprav seksata na krajih, kjer bi ju lahko zalotil kdor koli, se Sara še bolj kot tega, da bi jo zasačili na javnem mestu, boji, da bi se z Maxom preveč zbližala.

Prednapete opečne preklade ponujamo v sedmih različnih širinah (širina 9; 10; 12; 12,5; 14; 17,5 in 20 cm) in s korakom po 25 cm. Prelepi neznanec 71 Prelepi prasec 72 Prelepi ženskar 73 Prepovedana romanca 110 Profesionalec 46 Prvinska moč 112 Prvinska napetost. [1] 113 Prvinska predaja 114 Resnica o ljubezni 75 Le retour des cendres 22 Neznanec jo je ZASLEDOVAL na parkirišču! Kar je sledilo, je bilo SRHLJIVO! S hitrim testom preveri, ali bi naredil vozniški izpit.

; 20 cm: Zadnje dodano (SVETOVNA KNJIŽEVNOST) SVETOVNA KNJIŽEVNOST romani ... Prelepi neznanec. Lauren, Christina.

POVEZANE KNJIGE