Pesmice o srčecu

Pesmice o srčecu Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,8 MB
IME DATOTEKE
Pesmice o srčecu.pdf
ISBN
9121386808324

OPIS

Kaj bi le ptičica,ptička vesela,kot moja mamica ptička ni pela.(iz pesmice: Otrok poje, avtor: Danilo Gorinšek)S prepevanjem prisrčnih pesmic z vašim otrokom boste poskrbeli za njegov zdrav in ljubeč razvoj. Glasba nam bogati življenje.Izbor dvanajstih najlepših pesmic o srčecu iz svetovne in slovenske glasbene zakladnice je namenjen tako otrokom kot odraslim. Igrive pesmice v nas prebudijo notranje veselje in nas požgečkajo prav do dna srca.Priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otrok in odraslih odlično nadgrajuje knjigo.

54, 1230 Domžale telefon: 01/ 722 60 45, 722 60 40 Predšolski otroci - Pesmice o črkah Naloge natisnemo na papir tako, da z miško kliknemo na posamezno pdf datoteko. Učni list se bo odprl v programu za pregled pdf datotek. pesmice o zimi in novem letu 45.

Priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otrok in odraslih odlično nadgrajuje knjigo.. Iluastracije: Jelka Reichman Pesmice o srčecu 2.

POVEZANE KNJIGE