Minljivost

Minljivost - Atul Gawande | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Atul Gawande
DIMENZIJA
10,86 MB
IME DATOTEKE
Minljivost.pdf
ISBN
3703228326634

OPIS

Koliko medicine na koncu poti?Medicina vse bolj kljubuje bolezni in smrti, vendar je zato tudi konec življenja vse bolj odtujen od življenja samega. Ugledni ameriški kirurg in pisatelj Atul Gawande odkrito spregovori o tem, kaj pomeni starost, kako naj se jo (znova) naučimo sprejemati in kaj je treba spremeniti v zahodnih zdravstvenih sistemih, da se lahko dostojno poslovimo od življenja. Pogumna in modra knjiga, ki sili k razmisleku in odpravlja tabuje.Oblivale so me solze, tako me je ganila. Neizmerno pomembna knjiga ... prebrati bi jo moral vsak.- Alex Preston, BBC Radio 4Potrebujemo ljudi, ki premorejo toliko inteligence in sočutja za razmislek o problematiki, povezani s staranjem prebivalstva.- Cressida Connolly, SpectatorUpam, da bo ta knjiga spodbudila pogovore, ki so nujno potrebni.- Jon Stewart, The Daily Show

Prvobitni izraz resnice sveta uteleša jajce. Simbolno ga povezujemo z nastankom sveta, v številnih kulturah nastopa kot simbol obnavljanja narave, predstavlja ustvarjalno moč svetlobe, je simbol blaginje in simbol vrednot počitka. minljivost življenja Znana Slovenka o boleči izgubi svojega partnerja (VIDEO) Po smrti partnerja se je znašla v neizprosni samoti.

Ponuja vpogled v življenja navadnih ljudi. Fotografije so posnete v mesečnem zamiku, zato so vidne razlike v letnih časih.

POVEZANE KNJIGE