Minljivost

Minljivost - Atul Gawande | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Atul Gawande
DIMENZIJA
4,83 MB
IME DATOTEKE
Minljivost.pdf
ISBN
7731495138126

OPIS

Koliko medicine na koncu poti?Medicina vse bolj kljubuje bolezni in smrti, vendar je zato tudi konec življenja vse bolj odtujen od življenja samega. Ugledni ameriški kirurg in pisatelj Atul Gawande odkrito spregovori o tem, kaj pomeni starost, kako naj se jo (znova) naučimo sprejemati in kaj je treba spremeniti v zahodnih zdravstvenih sistemih, da se lahko dostojno poslovimo od življenja. Pogumna in modra knjiga, ki sili k razmisleku in odpravlja tabuje.Oblivale so me solze, tako me je ganila. Neizmerno pomembna knjiga ... prebrati bi jo moral vsak.- Alex Preston, BBC Radio 4Potrebujemo ljudi, ki premorejo toliko inteligence in sočutja za razmislek o problematiki, povezani s staranjem prebivalstva.- Cressida Connolly, SpectatorUpam, da bo ta knjiga spodbudila pogovore, ki so nujno potrebni.- Jon Stewart, The Daily Show

Poleg para lahko spremljamo tudi vremenske spremembe in rastni cikel njunega domačega vrta. Članki z oznako minljivost. prvi mesec samo 1 eur.

Čas pomaga, da se pobotamo s svojim telesom, svojo osebo, da ji na lastno delovanje ni več treba projicirati tistega, kar bi domnevno šele morala postati. OŠ Šempeter v Savinjski dolini Mi in naši partnerji shranjujemo in/ali dostopamo do informacij v napravi, na primer piškotkov, in obdelujemo osebne podatke, kot so enolični identifikatorji in standardne informacije, ki jih naprava pošilja za individualno prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter vpoglede v ciljne skupine kakor tudi za razvoj in izboljšanje izdelkov. Minljivost prevod v slovarju slovenščina - španščina na Glosbe, online slovar, brezplačno. Brskanje milions besede in besedne zveze v vseh jezikih. Muhovičeva razstava tematizira minljivost, vendar je - paradoksno - pravzaprav upodobitev tega, kar ostaja.

POVEZANE KNJIGE