Kraljestvo morja

Kraljestvo morja - Mira Zelinka | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Zelinka
DIMENZIJA
5,17 MB
IME DATOTEKE
Kraljestvo morja.pdf
ISBN
7143507571060

OPIS

Štiri pravljice, Kraljestvo Velikega Oceana, Morski konjički, Hobotnica velikanka in Morske zvezde, pričarajo otrokom skrivnosti morja in dogodivščine njegovih prebivalcev. Ilustrirala Jasna Merkù.Redna knjiga GMD za leto 2016.

Kompleks, ki ga opisujejo kot najdražjo palačo na svetu, se razprostira na okoli 7800 hektarjih, v njem pa so cerkev, amfiteater, čajnica in pristajališče za helikopterje ... Izraelsko kraljestvo je preraslo v cesarstvo in obvladovalo številne šibke vazalne države, vključno s Palestino, Moabom, Edomom in Amonom, in številne aramejske mestne države (Aramejska Coba in Aramejski Damask). Po svetopisemskih virih se je cesarstvo raztezalo od Sredozemskega morja do Velike arabske puščave in od Rdečega morja do ... Po 1180 pred našim štetjem, sredi splošne krize v Levantu, ki so bile domnevno povezane z nenadnim prihodom "ljudstev z morja", je kraljestvo razpadlo na več neodvisnih neo-hetitskih mestnih državic, od katerih so nekatere preživela do 8.

Primer stavka z "Mrtvo morje", prevod spomin. add example.

POVEZANE KNJIGE