Kraljestvo morja

Kraljestvo morja - Mira Zelinka | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mira Zelinka
DIMENZIJA
11,4 MB
IME DATOTEKE
Kraljestvo morja.pdf
ISBN
3876485526935

OPIS

Štiri pravljice, Kraljestvo Velikega Oceana, Morski konjički, Hobotnica velikanka in Morske zvezde, pričarajo otrokom skrivnosti morja in dogodivščine njegovih prebivalcev. Ilustrirala Jasna Merkù.Redna knjiga GMD za leto 2016.

Je zelo močna in se ukvarja z vsemi vidiki ženskosti, rodnosti in družine; ona je tudi zaščitnica otrok. Pogosto je prikazana kot morska deklica in je vedno oblečena v belo ali modro.

Pripravi plavuti in masko ter skoči na popotovanje v podvodno kraljestvo! Naprej Prognozirano plimovanje morja 2021 [pdf, 1209.5 KB] Prognozirano plimovanje morja 2020 [pdf, 1202.3 KB] Spremljanje kakovosti morja in vnosov onesnaženja s kopnega v skladu z Barcelonsko konvencijo v letu 2013 [pdf, 607.8 KB] Spremljanje kakovosti morja in vnosov onesnaženja s kopnega v skladu z Barcelonsko konvencijo v letu 2014 [pdf, 971.7 KB] Nad tem pomirjajočim zvokom morja so očarani mnogi ljudje, ki se zgrinjajo na obalo, da bi tam našli mir in se spočili. * Po vsej zemlji je na tisoče kilometrov takšnih obal.

POVEZANE KNJIGE