Ali je to zmota?

Ali je to zmota? - Boris Vezjak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Vezjak
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Ali je to zmota?.pdf
ISBN
7233332652846

OPIS

Ko se pogovarjamo ali o čem razmišljamo, se večkrat zmotimo – včasih hote, včasih pa nehote. V tej slikanici je devet zgodbic, v katerih se otroci in odrasli med drugim pogovarjajo o tem, ali imamo prav, ko trdimo, da so vsi otroci poredni in da vsi Romi kradejo, ali lahko lažemo, ker tudi naši prijatelji lažejo, ali je zmeraj prav in zdravo to, kar počne večina ljudi, ali so stvari res lahko le bele ali črne, ljudje pa le dobri ali hudobni in ali se lahko zmeraj zanesemo na tiste, ki naj bi vedeli več od nas.Avtor Boris Vezjak je profesor antične filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru in kritični intelektualec.

Format 16,5 x 24 cm, barvni tisk, trda vezava, 36 str. ali je zmeraj prav in zdravo to, kar počne večina ljudi, ali so stvari res lahko le bele ali črne, ljudje pa le dobri ali hudobni; in ali se lahko zmeraj zanesemo na tiste, ki naj bi vedeli več od nas. Avtor Boris Vezjak je profesor antične filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru in kritični intelektualec. Ali je to zmota? book.

Pri tem gre po navadi za to, da pes želi nad drugim prevladovati. Če naš pes naskakuje ljudi, bomo morali seveda ukrepati in ga te oblike neželenega vedenja odvaditi.

POVEZANE KNJIGE