Ali je to zmota?

Ali je to zmota? - Boris Vezjak | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Vezjak
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Ali je to zmota?.pdf
ISBN
9419892695863

OPIS

Ko se pogovarjamo ali o čem razmišljamo, se večkrat zmotimo – včasih hote, včasih pa nehote. V tej slikanici je devet zgodbic, v katerih se otroci in odrasli med drugim pogovarjajo o tem, ali imamo prav, ko trdimo, da so vsi otroci poredni in da vsi Romi kradejo, ali lahko lažemo, ker tudi naši prijatelji lažejo, ali je zmeraj prav in zdravo to, kar počne večina ljudi, ali so stvari res lahko le bele ali črne, ljudje pa le dobri ali hudobni in ali se lahko zmeraj zanesemo na tiste, ki naj bi vedeli več od nas.Avtor Boris Vezjak je profesor antične filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru in kritični intelektualec.

Zmota 1: Magnezij se potrebuje samo, če gre za krče v nogah. Nočni krči v nogah so zelo mučni. ZMOTA: Kadar je v RUMENI FIDIC knjigi v ponudbeni predračun vključena postavka »10% nepredvidenih del«, izvajalcu ta znesek pripada ne glede na to ali je prišlo do neprevedenih del ali ne, saj je znesek vključen v pavšalno vrednost pogodbe, ki izvajalcu pripada v celoti.

Avtor Boris Vezjak je profesor antične filozofije na Filozofski fakulteti v Mariboru in kritični intelektualec. Ali je to zmota? book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE