Adijo, sladkor

Adijo, sladkor - Sarah Wilson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Wilson
DIMENZIJA
7,64 MB
IME DATOTEKE
Adijo, sladkor.pdf
ISBN
4467260287633

OPIS

Popoln vodnik za 8-tedenski program razstrupljanja in kuharska knjiga.Shujšala sem in moja koža je postala čista. Ko sem opustila sladkor, se mi je izboljšalo tudi zdravje. Znova sem odkrila dobro počutje, energijo in iskrivost, ki sem jih imela kot otrok. Ne verjamem v diete ali v način prehrane, ki nas ne veseli. Ta program in recepti so zasnovani za trajno dobro počutje.Sarah Wilson je bila zasvojena s sladkorjem in je vsak dan zaužila 25 žličk sladkorja, preden je spoznala, da je to krivec za nihanje razpoloženja in teže, motnje spanca in težave s ščitnico. Vedela je, da mora ukrepati.Kar se je začelo kot poskus, je kmalu postalo način življenja, zatem pa kampanja opozarjanja na nevarnosti, ki jih za zdravje pomeni sladkor.

Izvedeli boste, koliko sladkorja dnevno nehote zaužijemo in kako se s posebno dieto rešiti zasvojenosti od njega. Slovenijo je obiskala avstralska učiteljica zdravega življenja Sarah Wilson, avtorica knjige Adijo, sladkor! Sarah je svojo knjigo, ki je izšla pri založbi Mladinska knjiga predstavila v Baziliki Križanke. Sarah Wilson je avstralska medijska osebnost, avtorica knjižnih bestselerjev, blogerka in podjetnica, ustanovitelj Adijo, sladkor.

Pa ni velika trgovina. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... V knjigi Adijo, sladkor, avtorice Sarah Wilson boste izvedeli, v katerih živil vse se skriva sladkor.

POVEZANE KNJIGE