Adijo, sladkor

Adijo, sladkor - Sarah Wilson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sarah Wilson
DIMENZIJA
3,66 MB
IME DATOTEKE
Adijo, sladkor.pdf
ISBN
4601047455926

OPIS

Popoln vodnik za 8-tedenski program razstrupljanja in kuharska knjiga.Shujšala sem in moja koža je postala čista. Ko sem opustila sladkor, se mi je izboljšalo tudi zdravje. Znova sem odkrila dobro počutje, energijo in iskrivost, ki sem jih imela kot otrok. Ne verjamem v diete ali v način prehrane, ki nas ne veseli. Ta program in recepti so zasnovani za trajno dobro počutje.Sarah Wilson je bila zasvojena s sladkorjem in je vsak dan zaužila 25 žličk sladkorja, preden je spoznala, da je to krivec za nihanje razpoloženja in teže, motnje spanca in težave s ščitnico. Vedela je, da mora ukrepati.Kar se je začelo kot poskus, je kmalu postalo način življenja, zatem pa kampanja opozarjanja na nevarnosti, ki jih za zdravje pomeni sladkor.

13 avgusta, 2017 13 avgusta, 2017 / blogoterapija. Sladkor je povsod.

Znova sem odkrila dobro počutje, energijo in iskrivost, ki sem jih imela ... Looking for Adijo, sladkor - Popoln 8-tedenski program za razstrupljanje z recepti? Read Adijo, sladkor - Popoln 8-tedenski program za razstrupljanje z recepti from Emka.si here. Check 1131 flipbooks from Emka.si.

POVEZANE KNJIGE