Rad živim

Rad živim - Sanja Žontar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sanja Žontar
DIMENZIJA
3,10 MB
IME DATOTEKE
Rad živim.pdf
ISBN
1881340312534

OPIS

Slikanica vsebuje pozitivne stavke oz. afirmacije, ilustracije in prostor za risanje. Primerna je za otroke od 2 – 8 leta starosti.Kaj je afirmacija? Prav gotovo ni človeka, ki si v življenju ne bi želel več pozitivnih in ljubečih misli. Da bi bilo naših negativnih misli čim manj, si lahko pomagamo s pozitivnimi stavki oz. afirmacijami.Vsaka pozitivna trditev, v sedanjiku in v prvi osebi ednine, ki si jo izgovarjamo po tiho ali na glas, je afirmacija. Naša misel je energija in prav tako naše besede in dejanja. Mislimo pozitivno, govorimo ljubeče in delajmo dobro za vse ljudi.Lahko se imamo preprosto radi, prav takšni, kakršni smo.

Če bi vsi ljudje v življenju poskusili enkrat napisati roman, ne bi nihče več pisateljev zmerjal z lenuhi. To je garanje.« V domišljiji gradi nove svetove Že od otroštva ima rad ... Ko sem se resnično začel imeti rad, sem se odrekel življenju v preteklosti, in da skrbim glede prihodnosti.

"Le delavce so zamenjali uradniki ... A ta je preprost: zelo rad živim!« pravi in doda, da mu gotovo pomaga veliko gibanja, da pa sicer »pojé vse živo« in tudi kakšnega kozarca vina se ne brani. Lado Klar Poznam ga že skoraj štiri desetletja, in ko sem ga te dni obiskal v njegovi montažni hišici v Murski Soboti, se mi je zdel skoraj povsem enak kot takrat, ko sem ga spoznal. Rad/a živim v Prekmurju.

POVEZANE KNJIGE