Prvič na robu

Prvič na robu - Anna Todd | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anna Todd
DIMENZIJA
12,34 MB
IME DATOTEKE
Prvič na robu.pdf
ISBN
4256106990560

OPIS

Ko Tessa sprejme največjo odločitev v svojem življenju, da se bo preselila v Seattle, se vse spremeni. Razkritja o njeni družini, nato pa še o Hardinu, vse, kar sta poznala prej, postavijo pod vprašaj in ogrozijo njun že tako težko izbojevan odnos. Tessi se začne podirati življenje. Nič ni več tako, kot je mislila, da je. Niti njeni prijatelji. Niti njena družina. Edini človek, na katerega bi se lahko zanesla, torej Hardin, je besen, ko odkrije, kako veliko skrivnost mu je prikrivala. In namesto da bi jo skušal razumeti, se odloči, da bo spodkopal njen načrt.Tessa ve, da jo Hardin ljubi in da bi naredil vse, da bi jo zaščitil, a zaveda se tudi, da obstaja razlika med tem, da nekoga ljubiš, in tem, da živiš z njim. Ta začarani krog ljubosumja, nepredvidljivih izbruhov besa in odpuščanja jo izčrpava. Še nikoli se ni tako močno zaljubila, še nikoli ni občutila takšne vznemirjenosti ob poljubu – toda, ali je neverjetna strast med njo in Hardinom vredna vse te drame? Ljubezen bi morala biti dovolj, da bi ostala skupaj. Toda, če bo Tessa tokrat sledila svojim sanjam, ali bo to pomenilo … da je med njima konec?

Just as Tessa makes the biggest decision of her life, everything changes. Revelations about her family, and then Hardin's, throw everything they knew before in doubt and makes their hard-won future together more difficult to claim. Druga knjiga v seriji Prvič - Prvič.

Iz bolnišnic so v petek odpustili 93 bolnikov, je vlada objavila na twitterju. Domači so bili na hudih preizkušnjah okrog 20. minute, ko je najprej Ibrahimović lepo prepustil strel Sebastianu Larssonu z roba kazenskega prostora, a ga je Patrício ubranil, Švedi pa so zapravili še izjemno priložnost s prostega strela, prav tako s samega roba kazenskega prostora, ki ga je Ibrahimović prepustil Kimu Källströmu, čigar strel je zletel za las mimo zgornjega kota vrat. Za tem iz glave izstreli, da je Zlatan Ibrahimović z naskokom najboljši napadalec proti kateremu je igral, sicer pa je zanj najboljši na svetu Cristiano Ronaldo.

POVEZANE KNJIGE