Presne slaščice

Presne slaščice - Tjaša Slana | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tjaša Slana
DIMENZIJA
6,87 MB
IME DATOTEKE
Presne slaščice.pdf
ISBN
6480636830428

OPIS

Knjiga slovenske avtorice vam bo pomagala pri ustvarjanju nizkomaščobnih presnih slaščic. Videli boste, kako preproste in neverjetno okusne so, in dobili pogum za ustvarjanje čisto vaših, novih receptov.Tjaša Slana je svetovalka za zdrav način življenja, ustanoviteljica priljubljene spletne strani www.PresniKoticek.si in ljubiteljica vsega sladkega. Ljudi uči o zdravih življenjskih navadah, ki jim pomagajo doseči visoko zdravje in najboljše počutje.

-raznorazni kolački,od karamelnih,čoko-pomarančnih,do tistih s kokosom in še in še... Heaven presne slaščice, Naklo, Slovenia. 1,068 likes · 6 were here.

Preberi več. Mini presne tortice z okusom čokolade in Pekan orehov za griz ali dva. Pošlji objavo po e-pošti BlogThis! Skupna raba v storitvi Twitter Skupna raba v storitvi Facebook Daj v skupno rabo na spletnem mestu Pinterest.

POVEZANE KNJIGE