Presne slaščice

Presne slaščice - Tjaša Slana | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tjaša Slana
DIMENZIJA
4,7 MB
IME DATOTEKE
Presne slaščice.pdf
ISBN
5045627471469

OPIS

Knjiga slovenske avtorice vam bo pomagala pri ustvarjanju nizkomaščobnih presnih slaščic. Videli boste, kako preproste in neverjetno okusne so, in dobili pogum za ustvarjanje čisto vaših, novih receptov.Tjaša Slana je svetovalka za zdrav način življenja, ustanoviteljica priljubljene spletne strani www.PresniKoticek.si in ljubiteljica vsega sladkega. Ljudi uči o zdravih življenjskih navadah, ki jim pomagajo doseči visoko zdravje in najboljše počutje.

Poleg udobja po prejetju proizvodov na vašo lokacijo, vam zagotavljamo varnost in ustreznost prevoza. Vse torte in slaščice so ustrezno zaščitene in zapakirane v personalizirano embalažo, prav tako poskrbimo, da se ne prekini hladilna veriga v ... Presne slaščice (eknjiga) ISBN 13 9789612821951.

Opravili smo ZADNJO dostavo v Sadni vrt! Na voljo so: -čokoladno-pomarančne kremne tortice (na sliki) -bananino-čokoladne kremne tortice. -cimetove rolice s čokolado.

POVEZANE KNJIGE