Črna kot ebenovina

Črna kot ebenovina - Salla Simukka | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Salla Simukka
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Črna kot ebenovina.pdf
ISBN
7259090892095

OPIS

Tretja knjiga trilogije SneguljčicaPo poletju, ki ga Sneguljčica preživela v Pragi, se vrne na Finsko. Vso pozornost namenja šoli in maturi. Dobi glavno vlogo v sodobni adaptaciji Sneguljčice, ki jo pripravljajo na šoli. Kaj kmalu pa se ji življenje spet začne zapletati. Vznemirja jo soigralec Sampsa, s katerim se ukvarja več, kot je za igro potrebno, še bolj pa srhljiva ljubezenska sporočila, ki jih pošilja neznani občudovalec. Ta postajajo vse bolj grozeča, in ko začne zalezovalec groziti, da bo na premieri igre uprizoril krvavi masaker, Sneguljčica ve, da mora odkriti, kdo stoji za grožnjami, in ga ustaviti. Bo Sneguljčica svoje ljube lahko zavarovala pred sovražnikom, ki ima srce črno kot ebenovina?Napeto branje za ljubitelje skandinavskih kriminalk.

Deli: ... Ebenovina je čudovit material za izdelavo ročajev. Barva je večinoma zelo črna-črna, čeprav se včasih prikrade kakšen svetlejši temno rjav odtenek.

Dobi glavno vlogo v sodobni adaptaciji Sneguljčice, ki jo pripravljajo na šoli. Črna kot ebenovina glede tega slednjega naredi korak naprej v zrelost. Če je na začetku glede na vse bilo videti, da bo Sneguljčica šla v smer pomlajšane Lisbeth Salander, skorajda stripovske superherojke, je med vrsticami in tudi v njih bilo vedno znova opaziti tudi, kot sem že omenil, njene šibkosti in vse tisto, kar izdaja, da v resnici gre za najstnico. ii Črna kot ebenovina s.

POVEZANE KNJIGE