Cerkev vseh in za vse

Cerkev vseh in za vse - Cveto Uršič, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cveto Uršič, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
Cerkev vseh in za vse.pdf
ISBN
1217563958233

OPIS

Resnični častilci Boga pa »niso varuhi materialnega templja, nosilci oblasti ali verskega znanja, temveč so tisti, ki Boga častijo 'v duhu in resnici' (Jn 4,23). Tam beremo, da v prošnjah za vse potrebe ali molitvi vernikov zbrano občestvo odgovori na božjo besedo in prosi Boga za rešitev vseh ljudi. »Primerno je, da je ta molitev redno pri mašah z udeležbo ljudstva, da se tako opravijo prošnje za sveto Cerkev, za vladajoče, za vse, ki jih tarejo različne stiske, za vse ljudi in za zveličanje ... Vaša predstavitev se bo pojavila na Grosuplje - Cerkev sv.

100) in svet je kot polieder, ki svojo lepoto preseva prav skozi vse svoje različne ploskve. Gre torej za to, da začnemo procese, ki bodo spremljali, preoblikovali, porajali; da ustvarimo projekte za spodbujanje kulture ... V večini nas zelo podpirajo in izražajo hvaležnost.

POVEZANE KNJIGE