Biblija za otroke

Biblija za otroke - Bethan James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bethan James
DIMENZIJA
11,94 MB
IME DATOTEKE
Biblija za otroke.pdf
ISBN
8355472806200

OPIS

Pred vami je Bibilja za otroke. Združuje preprosto besedilo in čudovite ilustracije ter tako približa najmlajšim zgodbe o Bogu, ki je ustvaril svet in vse na njem.

Mnogi od njih delajo v nevarnih razmerah kakor pravi sužnji. Drugi so ugrabljeni in prisiljeni postati vojaki oziroma se prostituirati.

Prvo Sveto Pismo za Otroke - GRAHOVAC Stara in Nova zaveza, namenjena otrokom, podana v preprostem in razumljivem besedilu. Biblija je zabeležila tudi več primerov, ko so starši, poznavajoč Jezusovo skrb in ljubezen do otrok in njegovo sposobnot delanja čudežev in ozdravljenj, pripeljali svoje bolne otroke k Jezusu, da jih ozdravi. Ta ozdravljenja vključujejo ozdravljenja od bolezni (Janez 4,46-52) kot tudi izganjanja zlih duhov (Marko 7,24-30, 9,14-27). Knjige.

POVEZANE KNJIGE