V Jezusovem imenu

V Jezusovem imenu - Henri J. M. Nouwen | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Henri J. M. Nouwen
DIMENZIJA
4,62 MB
IME DATOTEKE
V Jezusovem imenu.pdf
ISBN
9170014430687

OPIS

V Jezusovem imenu je eden od klasikov znanega duhovnega pisca Henrija Nouwna, v katerem se posveča vodenju. V današnjem tekmovalnem in ambicioznem svetu voditelji v ospredje postavljajo sebe in se opirajo predvsem na lastne zmožnosti, prostora za pristnost in ranljivost pa je malo. Nouwen resničnega voditelja, ki sledi Jezusovemu zgledu, najsibo duhovnik ali tudi laik, vidi drugače: kot tistega, ki potrebuje ljudi prav toliko, kot oni potrebujejo voditelja, ki je prepričljiv, ne da bi bil tog, ki je v osebnem odnosu z izvirom življenja ter zato ljudem lahko pomaga zaslišati nežen in ljubeč božji glas.

V tem času se je zvrstilo 360 razstav doma in v tujini. 29.

V nikomer drugem ni odrešenja; zakaj pod nebom ljudem ni dano nobeno drugo ime, po katerem naj bi se mi rešili. Svete maše, ki jo je v Domu sv. Marte danes zjutraj daroval papež Frančišek, so se tokrat udeležili zaposleni v vatikanski farmaciji.

POVEZANE KNJIGE