"Usidrali smo se na morje"

Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nadja Terčon
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
"Usidrali smo se na morje".pdf
ISBN
2597735501695

OPIS

Usidrali smo se na morje: Vzpostavitev slovenskega pomorstva 1945-1958 je nova knjiga dr. Nadje Terčon, muzejske svetnice in raziskovalke novejše zgodovine v Pomorskem muzeju Sergej Mašera Piran, o vznemirljivi in manj znani zgodovini slovenskega pomorstva po drugi svetovni vojni.

To je nekaj naslovov iz široke palete pomorskih tem, ki jih je mogoče spremljati v naši edini pomorski televizijski oddaji Med valovi, ki te dni praznuje polnoletnost. V 18 letih so našteli 201 oddajo. Ljudje z zanimanjem prisluhnejo predavanjem z diaprojekcijo, kot so bila na primer Zbogom tramvaj, dobrodošel avion, Piranski tradicionalni ribolov cipljev, Usidrali smo se na morje - o razvoju slovenskega pomorstva v obdobju 1945-1958, Porečanka - Parenzana o nekdanji istrski železnici. Usidrali smo se na morje : vzpostavitev slovenskega pomorstva 1945-.

Nadje Terčon. Izjemno sem bil počaščen, ko mi je avtorica povedala, da je ves čas pisanja imela v mislih prav mojo zmagovalno pesem,« še doda. Usidrali smo se na morje, Nadja Terčon, založil Pomorski muzej Piran, leto izdaje 2015 Nadja Terčon: "Usidrali smo se na morje".

POVEZANE KNJIGE