"Usidrali smo se na morje"

Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nadja Terčon
DIMENZIJA
10,71 MB
IME DATOTEKE
"Usidrali smo se na morje".pdf
ISBN
2758145510106

OPIS

Usidrali smo se na morje: Vzpostavitev slovenskega pomorstva 1945-1958 je nova knjiga dr. Nadje Terčon, muzejske svetnice in raziskovalke novejše zgodovine v Pomorskem muzeju Sergej Mašera Piran, o vznemirljivi in manj znani zgodovini slovenskega pomorstva po drugi svetovni vojni.

Vzpostavitev slovenskega pomorstva 1945-1958 ... Prijavljam se na e-novice in dovoljujem, da Mladinska knjiga Založba d.d. in Mladinska knjiga Trgovina d.o.o.

O razliki med Slovenci in prebivalci ostalih svetovnih držav je nekaj misli povedal zgodovinar Jože Pirjevec, svojo strast nad deli Srečka Kosovela in Borisa Pahorja ... Ljudje z zanimanjem prisluhnejo predavanjem z diaprojekcijo, kot so bila na primer Zbogom tramvaj, dobrodošel avion, Piranski tradicionalni ribolov cipljev, Usidrali smo se na morje - o razvoju slovenskega pomorstva v obdobju 1945-1958, Porečanka - Parenzana o nekdanji istrski železnici. »USIDRALI SMO SE NA MORJE« VZPOSTAVITEV SLOVENSKEGA POMORSTVA 1945-1958. Park Pietro Coppo: 19.30 otroški program - gledališka predstava gledališča KUKUC.

POVEZANE KNJIGE