Temno srce

Temno srce - M. J. Arlidge | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. J. Arlidge
DIMENZIJA
11,62 MB
IME DATOTEKE
Temno srce.pdf
ISBN
5616925504878

OPIS

V prazni hiši odkrijejo truplo moškega.Njegova žena in otroci dobijo srhljivo pošiljko v spomin nanj.To je prva žrtev in višja inšpektorica Helen Grace ve, da ni zadnja. Pa vendar … kaj je počel srečno poročen moški sredi noči tako daleč stran od doma?Mediji začnejo omenjati Jacka Razparača, le da je vse obrnjeno na glavo: serijski morilec tokrat preži na družinske moške, ki prikrivajo svoje dvojno življenje.Helen sluti, da se za umori skriva bes. Niti v sanjah pa ne more slutiti, kako muhast je storilec in kam jo bo pripeljal lov nanj …Druga v nizu odličnih kriminalk britanskega pisca M. J. Arlidgea.

Vera Čertalič, prevajalka, založnica, ljubiteljica knjig, o prevajanju, umevanju življenja, bralni kulturi - pa tudi o neznanih letečih predmetih. Odpri galerijo.

Primerjaj ta izdelek. srce malo z dodatki in napisom.

POVEZANE KNJIGE