Temno srce

Temno srce - M. J. Arlidge | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. J. Arlidge
DIMENZIJA
4,58 MB
IME DATOTEKE
Temno srce.pdf
ISBN
6612978148220

OPIS

V prazni hiši odkrijejo truplo moškega.Njegova žena in otroci dobijo srhljivo pošiljko v spomin nanj.To je prva žrtev in višja inšpektorica Helen Grace ve, da ni zadnja. Pa vendar … kaj je počel srečno poročen moški sredi noči tako daleč stran od doma?Mediji začnejo omenjati Jacka Razparača, le da je vse obrnjeno na glavo: serijski morilec tokrat preži na družinske moške, ki prikrivajo svoje dvojno življenje.Helen sluti, da se za umori skriva bes. Niti v sanjah pa ne more slutiti, kako muhast je storilec in kam jo bo pripeljal lov nanj …Druga v nizu odličnih kriminalk britanskega pisca M. J. Arlidgea.

Sladkosti Slovenije SRCE med vinogradi, temna čokolada 60%, 32 g količina Ko ti ustavijo srce, je temno in boleče. Vera Čertalič, prevajalka, založnica, ljubiteljica knjig, o prevajanju, umevanju življenja, bralni kulturi - pa tudi o neznanih letečih predmetih.

To je prva žrtev in višja inšpektorica He... Privoščite si temno čokolado. Okusna slaščica je zdrava in med drugim pozitivno vpliva na krvni tlak, saj se pod vplivom v njej zastopanih flavonoidov sproščajo krvne žile.

POVEZANE KNJIGE