Sveto pismo v stripu

Sveto pismo v stripu - Toni Matas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Toni Matas
DIMENZIJA
4,77 MB
IME DATOTEKE
Sveto pismo v stripu.pdf
ISBN
7633834589712

OPIS

V knjigi velikega formata je zbranih 60 svetopisemskih zgodb iz Stare in Nove zaveze, ki so predstavljene v stripu. Svetopisemske zgodbe so v stripovski govorici še bolj napete, in otroci se bodo še bolj vživeli v svetopisemske junake in podrobno spoznali tudi dogodke iz Jezusovega življenja.Besedila v stripu niso prirejena, ampak so vzeta neposredno iz Svetega pisma. Kjer že obstaja, smo uporabili prevod jeruzalemske izdaje.

S prijetnimi, realističnimi slikami pomaga naši domišljiji, da se lažje vživimo v dogajanje oziroma v zapisane besede, in našemu spominu, da si ji bolje ... ODKRIVAJMO NEBEŠKO KRALJESTVO: Sveto pismo v stripu. ...

3,Nova zaveza - Jezusovo življenje in prva Cerkev; Biblia; The action Bible Sveto pismo v stripu bo olajšalo razumevanje te pomembne knjige. Publikacija v obliki barvnega stripa je sicer namenjena predvsem mladim, vendar bo gotovo pritegnila tudi starejše.

POVEZANE KNJIGE