Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča

Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,30 MB
IME DATOTEKE
Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča.pdf
ISBN
7192532416885

OPIS

Dvojezična slovensko/angleška publikacija prinaša zapis gostujočega predavanja "Nikomur se ne odpovejmo" ene od vodilnih ameriških sociologinj družine Judith Stacey, ki je gostovala na Filozofski fakulteti, 9. maja 2011. Ko sta Judith Stacey in Tim Biblarz januarja 2010 v reviji Journal of Marriage and Family objavila svojo študijo, v kateri se sprašujeta o vplivu spola pri vzgoji in razvoju otrok, so rezultati raziskave glasno odmevali. To je bil tudi eden od vzgibov za povabilo v Slovenijo. Njen obisk v Sloveniji je sovpadal z izidom njene knjige Unhitched: Love, Marriage, and Family Values from West Hollywood to Western China.

Stanovanja bodo predvidoma vseljiva v letu 2021, je pa to del od okoli 1.500 najemnih stanovanj, ki jih sklad ali gradi ali kupuje, in prva stopnica do cilja 10 tisoč novih stanovanj. Gostinci uveljavljajo novo prakso. Ob pijači in hrani posebej zaračunavajo pogrinjke, dodatne krožnike in celo vodo iz pipe.

Piškotki za to vsebino so blokirani. Za ogled vsebine je potrebno sprejeti piškotke.

POVEZANE KNJIGE