Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča

Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Stacey v Ljubljani; Gostujoče predavanje Judith Stacey s komentarji Tanje Rener, Ranke Ivelje in Mitje Blažiča.pdf
ISBN
8388713106728

OPIS

Dvojezična slovensko/angleška publikacija prinaša zapis gostujočega predavanja "Nikomur se ne odpovejmo" ene od vodilnih ameriških sociologinj družine Judith Stacey, ki je gostovala na Filozofski fakulteti, 9. maja 2011. Ko sta Judith Stacey in Tim Biblarz januarja 2010 v reviji Journal of Marriage and Family objavila svojo študijo, v kateri se sprašujeta o vplivu spola pri vzgoji in razvoju otrok, so rezultati raziskave glasno odmevali. To je bil tudi eden od vzgibov za povabilo v Slovenijo. Njen obisk v Sloveniji je sovpadal z izidom njene knjige Unhitched: Love, Marriage, and Family Values from West Hollywood to Western China.

Bošković v ljubljani Slika 1. Bernard Ferdinand Erberg, uradni jezuitski dnevniški zapis ob Boškovićevi prenočitvi pri ljubljanskih jezuitih pri sv.

VIII. Morebitne spore in dopolnitve te pogodbe bodo stranke reševale sporazumno, če pa do sporazuma ne pride, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani. Najcenejši Štajerci, najdražji v Ljubljani V prvem delu članka Najcenejši Štajerci, najdražji v Ljubljani, kije bil objavljen v časopisu Delo, dne 23.

POVEZANE KNJIGE