Projekt otrok

Projekt otrok - Graeme Simsion | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Graeme Simsion
DIMENZIJA
12,82 MB
IME DATOTEKE
Projekt otrok.pdf
ISBN
7180223254726

OPIS

Že poznate Rosie in Dona? Po zapletih v Projektu Rosie sta zdaj srečno poročena že deset mesecev in deset dni. Opustila sta Donov standardizirani sistem obrokov in se zedinila, da pride seks v poštev, tudi kadar ni napisan na urniku. Življenje ne bi moglo biti lepše, dokler Rosie ne oznani, da je noseča, kar pa ni bilo v Donovem načrtu. Zmedeni avtist se na novico skuša odzvati v skladu s tradicionalnim protokolom in poišče nasvet pri vseh svojih šestih prijateljih, terapevtki in celo na spletu. Rezultat? Pričakovano neugoden. Zdaj mu grozijo kazenska ovadba, izgon iz države in izguba strokovnega ugleda. Toda najhuje je, da bo morda za vedno izgubil tudi Rosie.

Drzna in neizprosna komedija o krogu dobrih prijateljev, ki jim ustvarjanje družine in prihod otrok spremeni življenje. Zadnja dva ... Drzna in neizprosna komedija o krogu dobrih prijateljev, ki jim ustvarjanje družine in prihod otrok spremeni življenje.

Režija: Jennifer Westfeldt. Vloge: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O'Dowd, Megan Fox.

POVEZANE KNJIGE