Projekt otrok

Projekt otrok - Graeme Simsion | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Graeme Simsion
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Projekt otrok.pdf
ISBN
6988438457834

OPIS

Že poznate Rosie in Dona? Po zapletih v Projektu Rosie sta zdaj srečno poročena že deset mesecev in deset dni. Opustila sta Donov standardizirani sistem obrokov in se zedinila, da pride seks v poštev, tudi kadar ni napisan na urniku. Življenje ne bi moglo biti lepše, dokler Rosie ne oznani, da je noseča, kar pa ni bilo v Donovem načrtu. Zmedeni avtist se na novico skuša odzvati v skladu s tradicionalnim protokolom in poišče nasvet pri vseh svojih šestih prijateljih, terapevtki in celo na spletu. Rezultat? Pričakovano neugoden. Zdaj mu grozijo kazenska ovadba, izgon iz države in izguba strokovnega ugleda. Toda najhuje je, da bo morda za vedno izgubil tudi Rosie.

termometer Avtor: Planet Siol.net Zabavna romantična komedija o dolgoletnih prijateljih, ki se odločita, da bosta imela otroka in ohranila platonsko razmerje ter se izognila davku, ki ga imajo lahko ... Spoštovani starši ali skrbniki otrok in mladostnikov ter strokovni delavci in delavke. Natisnite aktualno vlogo Starši lahko za vključitev otroka ali mladostnika v projekt Botrstvo v Sloveniji zaprosite z izpolnitvijo vloge, ki jo najdete na tej povezavi.Za vsakega otroka ali mladostnika je potrebno izpolniti ločeno vlogo. Projekt Botrstvo v Sloveniji je namenjen pomoči otrokom iz družin v stiski.

Graeme Simsion ( 0). ISBN/EAN:P_9789610139126.

POVEZANE KNJIGE