Okrutni svet

Okrutni svet - Luis Negrón | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luis Negrón
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
Okrutni svet.pdf
ISBN
6489237527583

OPIS

Liki zgodb v Okrutnem svetu se nenehno spopadajo s predsodki, strtim srcem, revščino, obrekovanjem in smrtjo. Fiktivni svet Luisa Negróna je nedvomno krut – vendar obljuden z nezlomljivimi, duhovitimi in presenetljivo optimističnimi junaki. Zgodbe o včasih smešnih in drugič pretresljivih načinih preživetja v skrajno okrutnem svetu so napisane premišljeno in spretno, čista, linearna pripoved se prepleta s satiro. Pripovedi so prežete s pesniškim žarom in drznostjo, začinjene so s ščepcem duhovnosti ter ne skoparijo s kritiko fanatizma in homofobije.

da bo rešila sestri in ves Vilinski svet. "Okrutni Kid" je jednostavna, linearna epizoda koja ovoga puta odskače kvalitetom, zahvaljujući prije svega vanserijskom Crvenom Mundiru kakav je, nesumnjivo, kapetan Kid. Komandant Mark ovoga puta ima manje zastupljenu ulogu, koja je ovoga puta posve zasluženo pripala Betty. Terorizem v Franciji: Po okrutni smrti učitelja Samuela Patyja se Francozi množično postavljajo proti barbarizmu.

... pronicljiv, tehten, odprt v svet, regionalno prodoren, vsebinsko pester, pregleden in sodobno oblikovan.

POVEZANE KNJIGE