Okrutni svet

Okrutni svet - Luis Negrón | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luis Negrón
DIMENZIJA
6,4 MB
IME DATOTEKE
Okrutni svet.pdf
ISBN
7665888926637

OPIS

Liki zgodb v Okrutnem svetu se nenehno spopadajo s predsodki, strtim srcem, revščino, obrekovanjem in smrtjo. Fiktivni svet Luisa Negróna je nedvomno krut – vendar obljuden z nezlomljivimi, duhovitimi in presenetljivo optimističnimi junaki. Zgodbe o včasih smešnih in drugič pretresljivih načinih preživetja v skrajno okrutnem svetu so napisane premišljeno in spretno, čista, linearna pripoved se prepleta s satiro. Pripovedi so prežete s pesniškim žarom in drznostjo, začinjene so s ščepcem duhovnosti ter ne skoparijo s kritiko fanatizma in homofobije.

Ocenjevali so na podlagi kriterijev kot so moč, teža, napadalnost in agresivnost. Na seznam smo uvrstili tudi slovensko avtohtono pasmo. Policija iz Chicaga je razkrila podrobnosti okrutnega umora noseče 19-letne Marlen Ochoa-Lopez, ki so jo najprej zadavili, nato pa ji iz maternice izrezali otroka.

Watts je najprej zatrjeval, da je, medtem ko je bil v službi, žena pobegnila skupaj s hčerkama, a ... Okrutni diktator hoče sina Objavljeno 28. februar 2014 22.40 | Posodobljeno ...

POVEZANE KNJIGE