Moč argumenta

Moč argumenta - Danilo Šuster | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Danilo Šuster
DIMENZIJA
5,98 MB
IME DATOTEKE
Moč argumenta.pdf
ISBN
4416683522507

OPIS

Ta knjiga uvaja izobraženega bralca v logiko tako, da ponuja orodja za prepoznavanje, analizo in oceno argumentov in kritiko slabih korakov, ki se pojavljajo v vsakdanjih razpravah: v politični debati, na sodišču, v javni polemiki, v uredniškem komentarju, v navajanju razlogov za sprejem zakonskega predloga, v detektivskem izpeljevanju posledic, v strokovni reviji, v filozofski in znanstveni razpravi ...Veščin neformalne logike se je mogoče naučiti s prakso, zato teoretičnemu delu sledi še poglavje Argument »v živo«, v katerem avtor obravnava debate kot del vsakdanje argumentacije in tipične napake pri tem.

Moč argumenta ali argument moči? [Glavni forum] Tema: Argument moči ali moč argumenta: premier Johnson danes bije boj s parlamentom [#2792014] 03.09.19 17:43 · odgovor na: crt (#2792006) Odgovori + 0 izgubil vecino, funt vesel. Nova oddaja TV Slovenija. Nemoč argumenta Trumpova politična komunikacija. Poslušaj (14:58) Naroči se na podkast.

4 ure. Moč argumenta - Neformalna logika v teoriji in praksi. Druga, dopolnjena in popravljena izdaja.

POVEZANE KNJIGE