Zbrani in sočutni otroci

Zbrani in sočutni otroci - Susan Usha Dermond | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Usha Dermond
DIMENZIJA
12,59 MB
IME DATOTEKE
Zbrani in sočutni otroci.pdf
ISBN
6514457753361

OPIS

“Usmerjanje pozornosti na trenutke, ki navdihujejo, pomaga otrokom (in učiteljem!), da so »na preži« za njimi. Postopoma postanejo otroci – tudi tisti, ki so se po navadi osredotočali na negativno in se stalno pritoževali – srečnejši in bolj usklajeni drug z drugim.” - Susan Usha Dermond, Zbrani in sočutni otroci

Prednost nadaljnega izobraževanja je, da si ga časovno povsem prilagodite in še točke za napredovanje pridobite.Prijavite se čimprej na: [email protected] Če vas skrbi, da vaš otrok sploh ne pokaže sočutja, ne skrbite. Obstaja študijsko področje, imenovano "znanost o altruizmu", ki razkriva, da imajo vsi otroci v sebi občutek sočutja.

Vabimo k branju poročila in ogledu posnetka z dogodka. Zbrani in sočutni otroci : priročnik / Susan Usha Dermond ; [prevedla Franka Purger]. - 1.

POVEZANE KNJIGE