Zadnja želja

Zadnja želja - Kristen Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristen Ashley
DIMENZIJA
7,32 MB
IME DATOTEKE
Zadnja želja.pdf
ISBN
9603181073289

OPIS

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

Na grenko-sladkem koncu festivala se še zadnjič srečajo gostujoči umetniki in člani občinstva. ... Graham Swift: Zadnja želja "Ni čisto navaden dan...", tako se začne Swiftov roman Zadnja želja.

termometer Avtor: Rok Viškovič Ponedeljkov večer je seveda čas za vašo priljubljeno rubriko Izbor z družabnih omrežij. ... Bila je njena zadnja želja pred smrtjo, toda Trump ni niti trznil.

POVEZANE KNJIGE