Zadnja želja

Zadnja želja - Kristen Ashley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kristen Ashley
DIMENZIJA
6,40 MB
IME DATOTEKE
Zadnja želja.pdf
ISBN
3565606458981

OPIS

Josephine Malone je v otroštvu na lastni koži izkusila, da si njeno ljubezen in zaupanje zasluži le ena oseba: njena babica, Lydie Malone. Josephine si pozneje iz nuje zaradi okoliščin, v katere jo privede življenje, nezavedno in zelo uspešno nadene krinko in ne pusti blizu nikomur drugemu.Zaradi dela v modni industriji veliko potuje, se druži z modno in glasbeno elito, vendar pa ves ta čas ohranja neko varno razdaljo do drugih. Josephine potuje po svetu, upokojeni boksar Jake Spear pa živi skoraj povsem običajno življenje v istem mestecu kot Lydie. Jake ničesar ne skriva, je spontan in neposreden. Predvsem pa naokoli znan kot tisti, ki v življenju sprejema slabe odločitve pri izbiri žensk in podarjanju svojega srca.Josephine in Jaku je skupna oseba, ki jo obožujeta. Oseba, ki ve, kako ju popeljati do sreče. In oseba, ki namerava to tudi izvesti. Pa četudi bo to njena zadnja želja na tem svetu.

Foto: Profimedia Visoko pozicionirani vir z dvora je namreč razkril, da je bila Dianina največja želja, da bi bil William kralj, kar je tudi sama namignila, ko je leta 1995 v znamenitem 'intervjuju Panorama' šokantno izjavila, da ... Zadnja želja velikega navijača, poljub vroče sodnice, omamljeni Francoz ... Kaj vse še? Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Če ste na obisku v naši ne-angleški različici in želite videti angleško različico Zadnja želja, se pomaknite navzdol do dna in videli boste pomen Zadnja želja v angleškem jeziku. Upoštevajte, da se kratica LW pogosto uporablja v industrijah, kot so bančništvo, računalništvo, izobraževanje, finance ... Zadnja želja (The Will) knjiga avtorja/ice Kristen Ashley.

POVEZANE KNJIGE