Vilinka Soluna se spreminja v metulja

Vilinka Soluna se spreminja v metulja - Žana Vračun | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Žana Vračun
DIMENZIJA
10,18 MB
IME DATOTEKE
Vilinka Soluna se spreminja v metulja.pdf
ISBN
7549532755129

OPIS

Povest o stari skrivnosti, ki jo pozna vsak moder Zemljan. Namenjena je otrokom vsega sveta, da bo zemeljsko potovanje lahkotno, prežeto z ljubeznijo, veseljem in svetlobo.

nega ~utenja do otro{ke du{e, izvorne iskre, ki nas povezuje s ... V tej smeri sta nastali še dve knjigi - Vilinka Soluna se spremeni v metulja in Učitelj zlate dobe ima sočutno srce -, ki sta namenjeni razumevanju življenjskih preobrazb. Vilinske karte pa so namenjene temu, da z njihovo pomočjo testiramo svoje emocije.

Povest o stari skrivnosti, ki jo pozna vsak moder Zemljan. Namenjena je otrokom vsega sveta, da bo zemeljsko potovanje lahkotno, prežeto z ljubeznijo, veseljem in svetlobo. Vilinka.

POVEZANE KNJIGE