Slovenske ljudske o vilah in škratih

Slovenske ljudske o vilah in škratih Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,72 MB
IME DATOTEKE
Slovenske ljudske o vilah in škratih.pdf
ISBN
2811225296749

OPIS

Iz bogate zakladnice slovenskega ljudskega slovstva je Dušica Kunaver zbrala enajst pripovedk o vilah in škratih. S sporočili iz preteklosti in s svojo iskreno, izvirno in čarobno vsebino se bodo dotaknile tako mladih kot starejših bralcev.Svojevrsten pečat knjigi dajejo računalniško izdelane ilustracije Irene Gubanc, ki prek sodobne likovne govorice etnološko vsebino popeljejo v današnji čas. To še bolj naglašuje dejstvo, da ljudske pripovedke resnično povezujejo generacije in tako živijo večno.

Otroci in starši so jo z zanimanjem poslušali. Otroci so tudi sodelovali, vmes so veselo zapeli pesmice o škratih in druge znane pesmice ter popestrili čarobno uro pravljic. Slovenske ljudske o vilah in škratih 15,92 ...

9,00 € Buda za lahko noč. 15,99 € Več o piškotkih.

POVEZANE KNJIGE