Projekt Od-rasti

Projekt Od-rasti - Vincent Liegey, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vincent Liegey, ... [et al.]
DIMENZIJA
10,22 MB
IME DATOTEKE
Projekt Od-rasti.pdf
ISBN
1406043939041

OPIS

Izstopimo iz religije ekonomije in se spomnimo, da so ekonomski zakoni samo politični konstrukt, in ne naravni pojav. Čas je, da ekonomijo postavimo na njeno mesto, da iz nje naredimo orodje, ki nam bo omogočilo izvajati politiko za izhod iz slepe ulice, v katero nas vedno hitreje vodi družba rasti. Desakralizirajmo ekonomijo in dekolonizirajmo svoje pojmovne predstave.Projekt Od-rasti premišlja instrument, ki nas lahko pripelje v resnično demokratično družbo in nas s tem osvobodi lobijev, oligarhij, družbe spektakla, prisilnega dela, strahu pred jutrišnjim dnem ali pred drugimi ter nam omogoči razmere, da bomo končno lahko mirni in neodvisni.

Nekateri se definiciji od-rasti tudi izogibajo, ko pravijo, da od-rast ni koncept ali teorija, ker ne gre za oblikovan sistem, ampak je ... IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI. Za izposojo elektronskih knjig potrebujete uporabniško ime in geslo, ki ju dobite v svoji knjižnici.

Na predstavitvi knjiige bo sodeloval eden od avtorjev Vincent Liegey, pridružila pa se mu bosta še slovenski politik, poslanec in aktivist Luka Mesec ter ... (Projekt od-rasti, Mladina) Neomejena gospodarska rast je ideologija, samo prisluhniti je treba ekonomistom, politikom in političnim kandidatom, ki, kot pravi David Korten, ves čas ponavljajo: "Povečati moramo gospodarsko rast, da bo več ljudi imelo službo in bodo tako imeli denar za rast potrošnje, kar pomeni še dodatno rast števila ... Projekt Od-rasti: Manifest za brezpogojno podporo za neodvisnost. Public · Hosted by Društvo Humanitas and Duško Focus.

POVEZANE KNJIGE