Pokliči gospo Božičkovo

Pokliči gospo Božičkovo - Carole Matthews | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carole Matthews
DIMENZIJA
12,47 MB
IME DATOTEKE
Pokliči gospo Božičkovo.pdf
ISBN
5659327293543

OPIS

Cassie Smith je že nekaj časa brezposelna, nato pa se ji porodi zamisel. Odloči se, da bo izkoristila svojo ljubezen do božiča, in začne računati za manjše opravke: zavijanje daril, pisanje voščilnic, okraševanje smrečic. Naročila začnejo kmalu kar deževati in rodi se Cassiejino podjetje – Pokliči gospo Božičkovo! Še dobro, da se lahko ob tolikšnem delu opre na svojega fanta Jima.Ko milijonar Carter Randall najame Cassie za organizacijo potovanja na Laponsko, potem pa zraven povabi še njo, Cassie ve, da ne bi smela iti, a je razdvojena. Kar naenkrat se znajde pred srce parajočo odločitvijo, ki ji lahko popolnoma spremeni življenje.Pridružite se Cassie, ki vas bo popeljala na romantično in čustveno vožnjo.

Hiša knjig, založba KMŠ. Lahkoten družinsko-ljubezenski roman Pokliči gospo Božičkovo, avtorice Carole Matthews, med slovensko bralsko srenjo znane predvsem po knjižni zbirki Klub ljubiteljic čokolade, na humoren in še vedno izviren način podaja še eno ... Pokliči gospo Božičkovo! od Carole Matthews Izziv: knjiga z več pripovedovalci Ocena: Povezave: Bralnica Goodreads Celoten komentar - blog Opis: Cassie Smith je že nekaj časa brezposelna, nato pa se ji porodi zamisel.

Garancijske pogoje za Carole Matthews: Pokliči gospo Božičkovo! preveri v trgovini, kjer ga nameravaš kupiti. Pokliči gospo Božičkovo me je prijetno presenetila in mi polepšala več kot le en večer. Všeč mi je bilo, da nekje v sredini prav zares nisem vedela, kaj se bo njeno srce odločilo.

POVEZANE KNJIGE