Pokliči gospo Božičkovo

Pokliči gospo Božičkovo - Carole Matthews | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carole Matthews
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Pokliči gospo Božičkovo.pdf
ISBN
7170683772063

OPIS

Cassie Smith je že nekaj časa brezposelna, nato pa se ji porodi zamisel. Odloči se, da bo izkoristila svojo ljubezen do božiča, in začne računati za manjše opravke: zavijanje daril, pisanje voščilnic, okraševanje smrečic. Naročila začnejo kmalu kar deževati in rodi se Cassiejino podjetje – Pokliči gospo Božičkovo! Še dobro, da se lahko ob tolikšnem delu opre na svojega fanta Jima.Ko milijonar Carter Randall najame Cassie za organizacijo potovanja na Laponsko, potem pa zraven povabi še njo, Cassie ve, da ne bi smela iti, a je razdvojena. Kar naenkrat se znajde pred srce parajočo odločitvijo, ki ji lahko popolnoma spremeni življenje.Pridružite se Cassie, ki vas bo popeljala na romantično in čustveno vožnjo.

Ko milijonar Carter Randall najame Cassie za organizacijo potovanja na Laponsko, potem pa zraven povabi še njo, Cassie ve, da ne bi smela iti, a je razdvojena. Naročila začnejo kmalu kar deževati in rodi se Cassiejino podjetje - Pokliči gospo Božičkovo! Še dobro, da se lahko ob tolikšnem delu opre na svojega fanta Jima. Ko milijonar Carter Randall najame Cassie za organizacijo potovanja na Laponsko, potem pa zraven povabi še njo, Cassie ve, da ne bi smela iti, a je razdvojena. Naročila začnejo kmalu kar deževati in rodi se Cassiejino podjetje - Pokliči gospo Božičkovo! Še dobro, da se lahko ob tolikšnem delu opre na svojega fanta Jima.

Hiša knjig, založba KMŠ. Lahkoten družinsko-ljubezenski roman Pokliči gospo Božičkovo, avtorice Carole Matthews, med slovensko bralsko srenjo znane predvsem po knjižni zbirki Klub ljubiteljic čokolade, na humoren in še vedno izviren način podaja še eno ... Pokliči gospo Božičkovo! od Carole Matthews Izziv: knjiga z več pripovedovalci Ocena: Povezave: Bralnica Goodreads Celoten komentar - blog Opis: Cassie Smith je že nekaj časa brezposelna, nato pa se ji porodi zamisel.

POVEZANE KNJIGE