Moj boj

Moj boj - Karl Ove Knausgård | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl Ove Knausgård
DIMENZIJA
3,25 MB
IME DATOTEKE
Moj boj.pdf
ISBN
6771374902797

OPIS

Norveški pisatelj Karl Ove Knausgard (1968) je v šestih knjigah pod skupnim naslovom Moj boj brez zadržkov in do najmanjših podrobnosti povzel svoj »boj« – življenje, ki ga je izkusil in (pre)živel.Knjige so že z zloglasnim naslovom vzbudile pozornost, še bolj nezaslišano pa se zdi dejstvo, da je Knausgardovo radikalno soočenje z intimo dobesedno zasvojilo najprej norveško in kmalu zatem še globalno publiko. Boleče odkrito, provokativno, a tudi inteligentno, strastno in življenja polno pisanje!V drugi knjigi se Karl Ove preseli iz Norveške v Stockholm, kjer spozna ljubezen svojega življenja in postane oče. Bere. Poskuša pisati. Na dolgih sprehodih z vozičkom ima veliko časa za premišljevanje o marsičem.

Norveški pisatelj Karl Ove Knausgard (1968) je v šestih knjigah pod skupnim naslovom Moj boj brez zadržkov in do najmanjših podrobnosti povzel svoj »boj« - življenje, ki ga je izkusil in (pre)živel. Recenzija Bukla. Za tiste, ki morda ne vedo, o čem govori Moj boj, naj samo na hitro osvežimo spomin: Karl Ove Knausgård (1968) je tisti norveški pisatelj, ki je v šestdelnem ciklu Moj boj na več kot 3500 straneh izpisal eno od najbolj odmevnih literarnih avtobiografij zadnjega obdobja, s katero je zaslovel tudi mednarodno.

9 ... Moj boj 2 Karl Ove Knausgård V drugi knjigi se Karl Ove preseli iz Norveške v Stockholm, kjer spozna ljubezen svojega življenja in postane oče. Bere.

POVEZANE KNJIGE