Lordova preobrazba

Lordova preobrazba - Carla Kelly | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carla Kelly
DIMENZIJA
7,30 MB
IME DATOTEKE
Lordova preobrazba.pdf
ISBN
2874155510372

OPIS

Izjemna avtorica Carla Kelly znova dokazuje, da so ljubezen, preobrazba in spontanost sestavine izvrstne romance.Razvpiti lord Ragsdale je nesramno bogat, neznosno pregrešen in nepojmljivo brezsrčen. Kljub temu zelo častno reši Emmo Costello pred strašno usodo, ko pohotnemu okrutnežu prepreči, da bi si jo priigral pri kartanju in si jo prilastil kot služabnico.Zdaj je na vrsti Emma, da lorda Ragsdala reši pred samim seboj. Pomaga mu opustiti pijačo, igre na srečo in razuzdano življenje. Prisili ga, da prekine zvezo z nasladno ljubico, in ga spremeni v primernega snubca za mlade dame iz visoke družbe.Predvsem pa mora preprečiti, da bi njegovo pohotno oko predolgo počivalo na njej, pa čeprav mora pri tem brzdati svoje lastno hrepenenje, s katerim tvega, da bo uničila ves trud, ki ga je vložila v preobrazbo razuzdanca, ki se mu ni moč upreti …

Kljub temu zelo častno reši Emmo Costello pred strašno usodo, ko pohotnemu okrutnežu ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Naslov: Lordova preobrazba. - 2015 Število izposoj: 1160 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Naj vam ne zmanjka dobrega branja 📚! Široka ponudba romanov, kriminalk, otroških knjig, priročnikov in strokovne literature v slovenščini.

Kljub temu zelo častno reši Emmo Costello pred strašno usodo, k... Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Preobrazba obnova.

POVEZANE KNJIGE