5 minut s Svetim Duhom

5 minut s Svetim Duhom - Víctor Manuel Fernández | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Víctor Manuel Fernández
DIMENZIJA
10,61 MB
IME DATOTEKE
5 minut s Svetim Duhom.pdf
ISBN
7667687620487

OPIS

Pet minut na dan, posvečenih Svetemu Duhu, je lahko pravi balzam, ki bo počasi do globin prenovil naše življenje. Skozi leto bomo prehodili veličastno duhovno pot.V teh premišljevanjih in molitvah združuje avtor veliko let na poti duhovnega delovanja. V svojih številnih knjigah in radijskih programih ter pri duhovnem spremljanju je vedno iskal način, kako bi ljudem pomagal bolje živeti. Čeprav se izraža preprosto in razumljivo, ob branju začutimo trdnost in globino njegovega teološkega raziskovanja o Svetem Duhu, o milosti in duhovnosti.

V nas je torej neko resnično dogajanje, ki ga ne sprožimo sami, temveč se začne po milosti krsta. Pogosto se druži s Svetim Duhom — velikim neznancem — on je tisti, ki te bo posvetil. Ne pozabi, da si božje svetišče.

Sveti Duh je dar, ki nam ga je obljubil Jezus. Nikdar se ne utrudimo prositi zanj in opazujmo, kako zares bogatejše je naše življenje.

POVEZANE KNJIGE