14. smrtni greh

14. smrtni greh - Maxine Paetro, James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
14. smrtni greh.pdf
ISBN
2724910752599

OPIS

Narednica Lindsay Boxer je vesela, da je njena mala skupinica preiskovalk umorov okrevala in je znova združena. Po bližnjem srečanju s smrtjo zagnana pomočnica državnega tožilca Yuki razmišlja o karierni spremembi. Neustrašna poročevalka pri sanfranciškem Chroniclu Cindy je pravkar izdala roman o zloglasnih serijskih morilcih, ki ju je pomagala ujeti.Toda na ulicah San Francisca preži nova nevarnost. Tolpa v policijskih anorakih ropa menjalnice in za sabo pušča trupla. Lindsay jim je na sledi, zdaj mora ugotoviti, ali gre za prave policiste. Morda za koga, ki ga pozna …

stoletju pa so postali tudi priljubljena tematika evropskih umetnikov. Štirinajsti triler iz zbirke Klub preiskovalk umorov, v katerem pokvarjeni policisti plenijo po sanfranciških ulicah V religioznem kontekstu je greh prekršek proti božji postavi. Vsaka kultura ima svojo interpretacijo, kaj pomeni storiti greh.

Mehka vezava, 311 strani. Knjiga je v odličnem stanju.

POVEZANE KNJIGE