14. smrtni greh

14. smrtni greh - Maxine Paetro, James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
7,13 MB
IME DATOTEKE
14. smrtni greh.pdf
ISBN
1269565682651

OPIS

Narednica Lindsay Boxer je vesela, da je njena mala skupinica preiskovalk umorov okrevala in je znova združena. Po bližnjem srečanju s smrtjo zagnana pomočnica državnega tožilca Yuki razmišlja o karierni spremembi. Neustrašna poročevalka pri sanfranciškem Chroniclu Cindy je pravkar izdala roman o zloglasnih serijskih morilcih, ki ju je pomagala ujeti.Toda na ulicah San Francisca preži nova nevarnost. Tolpa v policijskih anorakih ropa menjalnice in za sabo pušča trupla. Lindsay jim je na sledi, zdaj mora ugotoviti, ali gre za prave policiste. Morda za koga, ki ga pozna …

Dolgo sem čakali nadaljevanje, na koncu pa sem bil zelo zadovoljen, tako kot je pri Jamesu Paterssonu že v navadi. Založnik o knjigi: ... 1855 Smrtni greh z veliko kršitvijo božje postave odstrani ljubezen iz človekovega srca; smrtni greh človeka obrne stran od Boga, ki je njegov poslednji cilj in njegova blaženost, ko nižji dobrini daje prednost pred Bogom.

prvi mesec samo 1 eur. smrtni greh MASKA ISPOD NOSA - SMRTNI GREH! Ovog čoveka su upozorili da masku ne nosi pravilno, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Ponekad ne vidimo ni ono što nam je pred nosom! smrtni greh - izbrane novice na Najdi.si.

POVEZANE KNJIGE