Zabavni poskusi za otroke

Zabavni poskusi za otroke - Carla Nieto Martínez | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carla Nieto Martínez
DIMENZIJA
9,89 MB
IME DATOTEKE
Zabavni poskusi za otroke.pdf
ISBN
7144985495832

OPIS

Hočeš postati pravi znanstvenik ali znanstvenica in želiš presenečati svoje sorodnike in prijatelje? Prav to je glavni namen te knjige: postala bo tvoj vodnik po svetu znanosti in naučila te bo vrsto zabavnih znanstvenih poskusov s pripomočki, ki jih lahko najdeš kar doma.Odkrivanje prstnih odtisov, merjenje odzivnega časa tvojih bližnjih in spoznavanje luninih men so samo nekatere izmed aktivnosti, ki so opisane v njej … Tvoji domišljiji in ustvarjalnosti, razposajenosti in dobri volji bodo dale nov polet!

Napišite svoje mnenje | Preberi mnenja. Hočeš postati pravi znanstvenik ali znanstvenica in želiš presenečati svoje sorodnike in prijatelje? Prav to je glavni namen te knjige: postala bo tvoj vodnik po svetu znanosti in naučila te bo vrsto zabavnih znanstvenih poskusov s pripomočki, ki jih ... V njem so poučni in zanimivi eksperimenti za otroke.

Deli: Kataloška št.: 557314 . Cena 19,95 EUR Klubska cena: 15,95 EUR Izdelek je na zalogi.

POVEZANE KNJIGE