O zajčku, ki bi rad zaspal

O zajčku, ki bi rad zaspal - Carl-Johan Forssén Ehrlin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carl-Johan Forssén Ehrlin
DIMENZIJA
9,81 MB
IME DATOTEKE
O zajčku, ki bi rad zaspal.pdf
ISBN
9784130946994

OPIS

V tej prav posebni, inovativni zgodbici za lahko noč so uporabljene prefinjene psihološke tehnike, ki pomagajo otrokom, da se sprostijo, hitreje utonejo v sen in trdneje spijo. Zgodbica otrokovi podzavesti sugerira, naj zaspi. O zajčku, ki bi rad zaspal odlično učinkuje tako pri dnevnem počitku kot pri nočnem spanju.Glavni junak zgodbice, zajček Jan, je utrujen, vendar ne more zaspati. Zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po pomoč. Na poti srečata prijaznega polžka Sanjčka in modro Trudno sovo. Oba Janu svetujeta, kako bo hitreje zaspal. Čeprav je zajček vedno bolj utrujen, nadaljuje pot. Striček Zeh ga posuje s čarobnim praškom. Jan postane še bolj utrujen in komaj zmore pot do doma, kjer takoj zaspi in mirno prespi vso noč do jutra.

S klikom na naslovnico knjige, se vam odprejo podatki o njej. Če kliknete Preberi knjigo na spletu, pa se vam odpre celotno besedilo.

Glavni junak zgodbice, zajček Jan, je utrujen, vendar ne more zaspati. Zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po pomoč.

POVEZANE KNJIGE