Garaže

Garaže - Urban Vovk | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Vovk
DIMENZIJA
10,74 MB
IME DATOTEKE
Garaže.pdf
ISBN
3662482334468

OPIS

»Knjiga, ki jo imate v rokah, se začne z lokalno vinjeto, pravzaprav je bolj ali manj njeno celotno ozemlje lokalno, ki pa ima vse lastnosti univerzalnega, in potem potujemo skozi neko življenje, ki se bere na različne načine; včasih skoraj kot esej, ali pa kot spomin, ki ostaja spomin, ali pa kot spomin, ki po neki čarovniji prehaja v zgodbo, potem pa spet kot čista, dih odvzemajoča izmišljija, vse pa je napisano suvereno, jasno, arhitektonsko in dramaturško premišljeno, včasih ironično, smešno, da se tolčeš po kolenih, in potem do bolečine iskreno in razkrivajoče. Skrajno pogumno. Ja, ko človek bere Garaže, si nekako oddahne, se nasmeji, ker ga preplavi upanje in začne sanjariti, kajti knjiga radodarno ponuja točno tisto, kar v slovenski prozi tako pogrešam: fino, toplo človečnost in z njo povezano prepričljivost; objem.«- Uroš ZupanUrban Vovk (1971) je avtor treh samostojnih knjig. Za svoje kritiško delo je leta 2002 prejel Stritarjevo nagrado, leta 2007 pa je bil med nominiranci za Rožančevo nagrado.

Oblikujete si jo lahko po vaših željah in sicer na izbiro imate veliko število opcij in sicer od velikosti in oblik sten, oblik strehe do zunanjih dekorativnih ometov. S tem vam omogočamo enostavno prilagoditev in oblikovanje glede na vašo hišo in osebni stil. Avtomobilske steze in garaže Odlično darilo so tudi avtomobilske steze, ki pa niso danes več samo igrača za dečke, saj je vse več zanimanja tudi iz strani deklet.

Garaže ki varujejo vaš avtomobil pred vremenskimi vplivi, zavarujejo pa tudi vaše imetje pred neželenimi vsiljivci. Kovinske konstrukcije.

POVEZANE KNJIGE