Garaže

Garaže - Urban Vovk | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Vovk
DIMENZIJA
10,74 MB
IME DATOTEKE
Garaže.pdf
ISBN
9492591615264

OPIS

»Knjiga, ki jo imate v rokah, se začne z lokalno vinjeto, pravzaprav je bolj ali manj njeno celotno ozemlje lokalno, ki pa ima vse lastnosti univerzalnega, in potem potujemo skozi neko življenje, ki se bere na različne načine; včasih skoraj kot esej, ali pa kot spomin, ki ostaja spomin, ali pa kot spomin, ki po neki čarovniji prehaja v zgodbo, potem pa spet kot čista, dih odvzemajoča izmišljija, vse pa je napisano suvereno, jasno, arhitektonsko in dramaturško premišljeno, včasih ironično, smešno, da se tolčeš po kolenih, in potem do bolečine iskreno in razkrivajoče. Skrajno pogumno. Ja, ko človek bere Garaže, si nekako oddahne, se nasmeji, ker ga preplavi upanje in začne sanjariti, kajti knjiga radodarno ponuja točno tisto, kar v slovenski prozi tako pogrešam: fino, toplo človečnost in z njo povezano prepričljivost; objem.«- Uroš ZupanUrban Vovk (1971) je avtor treh samostojnih knjig. Za svoje kritiško delo je leta 2002 prejel Stritarjevo nagrado, leta 2007 pa je bil med nominiranci za Rožančevo nagrado.

Za dvojno garažo pa boste odšteli od 2500 EUR navzgor. Ne pozabite upoštevati, da potrebujete tudi temelje za garažo.

Pri tem pa odlično varuje vaš jekleni koniček. Rezultati iskanja nepremičnin: Garaža Prodaja Ljubljana mesto na Nepremicnine.net Enojne garaže Enojne z nadstreškom nad vrati Enojne z oknom in vrati Dvojne garaže Dvojne z nadstreškom nad vrati Dvojne z oknom in vrati Garaže z rolo vrati Garaže z rolo vrati in izolacijo Garaže z izolacijo Vrstne garaže Široke garaže Garaže po naročilu Garaže z nadstreški Lope Lesene garaže. Naše garaže vam ponujajo trajno stabilnost zaradi izbire vrhunskega materiala, obdelave in oblike. Veter in ostale vremenske razmere nimajo vpliva na obstojnost garaže in vašega avtomobila, prav tako pri naših garažah ni potrebno naknadno barvanje kot je to praviloma potrebno pri lesenih konstrukcijah. Cena enojne montažne garaže 3x6m, za en avtomobil, skupaj z montažo znaša od 1.850 EUR.

POVEZANE KNJIGE