Čarovnikov vajenec

Čarovnikov vajenec - Evald Flisar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
8,87 MB
IME DATOTEKE
Čarovnikov vajenec.pdf
ISBN
9220929778178

OPIS

3 let po prvem izidu je najbolj brani slovenski roman po 2. svetovni vojni pred nami že v enajsti izdaji! Zdi se, da ga vsaka generacija odkrije na novo in razume po svoje. Roman, ki bo preživel avtorja in se vpisal v seznam večnih del slovenske literature.

Že dolgo sem slutil, da imam dvojnika, s katerim […] Čarovnikov vajenec je očitno ena tistih knjig, ki ostanejo »večno mlade«, trajno aktualne, vedno vznemirljive in nove. Tudi za tiste, ki jo berejo drugič ali tretjič, saj je knjiga ob vsakem branju drugačna.

Preko številnih pustolovščin izbranec Dave spoznava svoje moči, toda pred končnim spopadom mora ... Čarovnikov vajenec je v Himalajo zvabil veliko bralcev, nekaj jih je celo skrivnostno izginilo (eden je bil pred časom celo predmet Polnočnega kluba na slovenski televiziji, kjer sem se moral zagovarjati pred njegovo materjo, ki je trdila, da se to ne bi zgodilo, če ne bi prebral moje knjige). Nagradni kviz za promocijske izdelke z motivom filma Čarovnikov vajenec (The Sorcerer's Apprentice) je potekel. Jon Turteltaub, režiser filmov >Ledene steze in Zaklad pozabljenih predstavlja nepozabno avanturo, v katero se po srečanju s starodavnim čarodejem Balthazarjem zaplete nič hudega sluteči mladenič Dave. Čarovnikov vajenec The Sorcerer's Apprentice (2010) akcijski, pustolovski, družinske, domišljijske | ZDA.

POVEZANE KNJIGE