2nd hand emotions

2nd hand emotions - Tomislav Vrečar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomislav Vrečar
DIMENZIJA
6,77 MB
IME DATOTEKE
2nd hand emotions.pdf
ISBN
4502705490942

OPIS

Romaneskni prvenec Tomislava Vrečarja 2nd Hand Emotions, ki dobi ime po trgovini z rabljenimi oblačili v stari Ljubljani, je ljubezenski roman mladega trojčka, Primorcev iz italijanske in slovenske Gorice: pripovedovalca - pesnika Thompsona ter mladih zakoncev Fragole in Mastina, ki se v letih 2000-2002 do kraja predajajo užitkom urbane Ljubljane, v kateri njihov zrelostni preizkus sovpade z iztekom slovenske tranzicijske norosti, post-jugoslovanske žurerske psihoze in globalnih političnih sprememb ob 11. septembru 2001.Vrečarjev roma, ki ga razpolavlja nenaden Mastinov samomor, s katerim se Thompsonu primeri Dogodek, je roman o postajanju in spreminjanju in o pogojih, ki morajo biti izpolnjeni, da bi si bil ta romaneskni centralni ego zgodbo o sebi sposoben na novo povedati. V resnici je to klasična romaneskna situacija: zgodba o vstopu v sestavo subjekta. gre za roman o treh različnih načinih, kako stvari v nekem življanskem obdobju zaključiti, roman o treh različnih načinih, kako nekemu ravnanju s svojim življenjem priskrbeti posledice: kako izstopiti iz naporne mladosti. kako izkušnjo prevesti v jezik...

uri Tomi Vrečar: 2nd Hand Emotions (Center za Slovensko književnost, zbirka Alef, 2016) Predstavitev romana skozi glasbeno-literarni performans. Romaneskni prvenec Tomislava Vrečarja 2nd Hand Emotions, ki dobi ime po trgovini z rabljenimi oblačili v stari Ljubljani, je ljubezenski roman mladega trojčka, Primorcev iz italijanske in slovenske Gorice: pripovedovalca pesnika Thompsona ter mladih zakoncev Fragole in Mastina, ki se v letih 2000-2002 do kraja predajajo užitkom urbane Ljubljane. Pripovedni prvenec Tomislava Vrečarja 2nd hand emotions je dokaj logično nadaljevanje njegovega umetniškega delovanja: pesnjenja in predstavitvenih dejavnosti, podprtih s sodobno računalniško tehnologijo. Leta 1997 je objavil pesniško zbirko z naslovom Punk še ni hin.Sledile so: Vaš sin vsako jutro preganja mačke po soseski, Ko se mi vse ponuja, se meni skuja; Naj me koklja brcne ... Second-Hand Emotions 26th of 30 episodes in Sunbow season 2.

The trick, however difficult, is tolerating not only the existence of the original feelings, but their unpredictability. It is not just feeling depressed or anxious that sparks the second level ... 2nd hand emotions .

POVEZANE KNJIGE