Zadnje ljubezensko pismo

Zadnje ljubezensko pismo - Jojo Moyes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Zadnje ljubezensko pismo.pdf
ISBN
4670754329468

OPIS

Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, se ne spomni ničesar – ne tragične avtomobilske nesreče, po kateri se je znašla tukaj, ne svojega moža, niti tega, kdo je. Kot tujka v lastnem življenju v svojem domu brska za kakršnim koli namigom o svoji preteklosti, ko naleti na skrito pismo ljubimca, ki ji narekuje, naj pusti moža.Tako se začne Jenniferino napeto odkrivanje resnice o njenem življenju, ki bo še desetletja pozneje zaznamovalo številne usode. Morda bo tudi vam spremenilo pogled na ljubezen.

Kdo pa je bila ... Zadnje ljubezensko pismo book. Read 6,974 reviews from the world's largest community for readers.

kontrolno ... Jojo Moyes: Zadnje ljubezensko pismo. Po filmski uspešnici Ob tebi, ki je bila posneta po istoimenski knjigi, sledi nova filmska uspešnica, ki tudi temelji na napisani knjižni uspešnici iste avtorice, Jojo Moyes, z naslovom Zadnje ljubezensko pismo.

POVEZANE KNJIGE