Zadnje ljubezensko pismo

Zadnje ljubezensko pismo - Jojo Moyes | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
10,87 MB
IME DATOTEKE
Zadnje ljubezensko pismo.pdf
ISBN
4968029320523

OPIS

Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, se ne spomni ničesar – ne tragične avtomobilske nesreče, po kateri se je znašla tukaj, ne svojega moža, niti tega, kdo je. Kot tujka v lastnem življenju v svojem domu brska za kakršnim koli namigom o svoji preteklosti, ko naleti na skrito pismo ljubimca, ki ji narekuje, naj pusti moža.Tako se začne Jenniferino napeto odkrivanje resnice o njenem življenju, ki bo še desetletja pozneje zaznamovalo številne usode. Morda bo tudi vam spremenilo pogled na ljubezen.

natečaj za najboljše ljubezensko pismo med mladimi, letos na temo ljubezni do materinščine. Na ta način organizatorji sledijo naši pesnici, pisateljici, pravljičarki in skladateljici, ki si je s svojim zaročencem izmenjala več kot 1000 ljubezenskih pisem. Zadnje ljubezensko pismo: Dve ljubezenski zgodbi v dveh časovnih obdobjih se prepletata v nagrajeni uspešnici pisateljice Jojo Moyes.

V sedanjem času pa mlada novinarka časopisa Nation Ellie Haworth pri selitvi arhiva najde čudovito ljubezensko pismo, ki jo tako prevzame, da sklene raziskati, kdo ga je napisal. Natečaj za najboljše ljubezensko pismo KD Josipine Turnograjsko razpisuje 8. natečaj za najboljše ljubezensko pismo med mladimi, letos na temo ljubezni do materinščine.

POVEZANE KNJIGE