Zadnje ljubezensko pismo

Zadnje ljubezensko pismo - Jojo Moyes | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
11,89 MB
IME DATOTEKE
Zadnje ljubezensko pismo.pdf
ISBN
2743923621402

OPIS

Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, se ne spomni ničesar – ne tragične avtomobilske nesreče, po kateri se je znašla tukaj, ne svojega moža, niti tega, kdo je. Kot tujka v lastnem življenju v svojem domu brska za kakršnim koli namigom o svoji preteklosti, ko naleti na skrito pismo ljubimca, ki ji narekuje, naj pusti moža.Tako se začne Jenniferino napeto odkrivanje resnice o njenem življenju, ki bo še desetletja pozneje zaznamovalo številne usode. Morda bo tudi vam spremenilo pogled na ljubezen.

Gre za romantično zgodbo, v kateri se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici in se ne ... Jojo Moyes: Zadnje ljubezensko pismo Mladinska knjiga, 2016, mehka vezava, 550 strani Prevzem v Ljubljani ali po pošti. Objavljen: 20.10.2020 dne 10:17; Do poteka še: Število prikazov oglasa:-krat; Zemljevid ; Podatki o uporabniku .

Vsi oglasi tega oglaševalca ... Britanska nagrada za najboljši ljubezenski roman leta!Piše se leto 1960. Ko se Jennifer Stirling prebudi v bolnišnici, ..

POVEZANE KNJIGE