Tridesetletnica

Tridesetletnica - Maja Kremesec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maja Kremesec
DIMENZIJA
3,96 MB
IME DATOTEKE
Tridesetletnica.pdf
ISBN
7529555998096

OPIS

To ni samo še ena knjiga o ženskah in tem, kako morate živeti ter kaj spremeniti, da boste srečnejše. Nikakor. Pred vami je mnogo realnejša in predvsem zabavnejša knjiga, v kateri avtorica brez dlake na jeziku in z nadvse pikrim humorjem spregovori o vseh sočnih »ženskih« tematikah, s katerimi se ženske vsakodnevno srečujejo, pa tudi o moških – tistih moških, ki imajo privilegij, da si življenje lahko delijo s tridesetletnico. Tridesetletnica vas bo očarala s preprostimi, a realnimi dejstvi, ki veljajo za vse ženske.

4. termometer Avtor: Barbara Gradič Oset Igralka Emily Blunt ima mlado posnemovalko, štiriletno hčer Matthewa McConaugheya.

Redna cena: 14,90 € To ni samo še ena knjiga o ženskah in tem, kako morate živeti ter kaj spremeniti, da boste srečnejše. Nikakor.

POVEZANE KNJIGE