Nočni trajekt

Nočni trajekt - Michael Robotham | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
6,89 MB
IME DATOTEKE
Nočni trajekt.pdf
ISBN
4709432642619

OPIS

Alishine sanje, da bi postala detektivka, so se sesule, ko ji je osumljenec umora polomil hrbtenico na nizkem opečnatem zidu. Zdaj je spet na nogah, a njena policijska kariera je obtičala. Nato ji prijateljica iz šolskih dni pošlje sporočilo, da je noseča in v težavah.Toda prijateljico zbije avtomobil, še preden se jima uspe pogovoriti. Ko se reševalci borijo za njeno življenje, postane jasno, da sploh ni noseča. Njena nosečnost je dodelana laž, kruta prevara.Alisha raziskuje, zakaj je prijateljica hlinila nosečnost, in se pogreza čedalje globlje v nevarno preiskavo, ki jo bo popeljala iz londonskega East Enda v amsterdamsko Rdečo četrt in temačen svet trgovine z belim blagom.

Kot strela z jasnega, jo za pomoč zaprosi noseča prijateljica, s katero sta pred leti prekinili stike. Knjižnica je od ponedeljka, 16. 11.

11. 2020 v Knjižnici Luče veljal nov delovni čas: TOREK: 15-18 Nočni trajekt; The night ferry.

POVEZANE KNJIGE