Nočni trajekt

Nočni trajekt - Michael Robotham | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
9,42 MB
IME DATOTEKE
Nočni trajekt.pdf
ISBN
8418811765763

OPIS

Alishine sanje, da bi postala detektivka, so se sesule, ko ji je osumljenec umora polomil hrbtenico na nizkem opečnatem zidu. Zdaj je spet na nogah, a njena policijska kariera je obtičala. Nato ji prijateljica iz šolskih dni pošlje sporočilo, da je noseča in v težavah.Toda prijateljico zbije avtomobil, še preden se jima uspe pogovoriti. Ko se reševalci borijo za njeno življenje, postane jasno, da sploh ni noseča. Njena nosečnost je dodelana laž, kruta prevara.Alisha raziskuje, zakaj je prijateljica hlinila nosečnost, in se pogreza čedalje globlje v nevarno preiskavo, ki jo bo popeljala iz londonskega East Enda v amsterdamsko Rdečo četrt in temačen svet trgovine z belim blagom.

sicer preko samo enega dela, osumljenec, prvega dela iz serije o josephu o'loughlinu. zaenkrat obstaja osem del v angleščini (deveta naj bi priša ven poleti), štiri tudi v slovenščini (osumljenec, ubij se zame, zlom, razbitina).

Tokrat vajeti v rokah drži mlada policistka Alisha, ki je komaj okrevala po hudi poškodbi. Kot strela z jasnega, jo za pomoč zaprosi noseča prijateljica, s katero sta pred leti prekinili stike. Knjižnica je od ponedeljka, 16.

POVEZANE KNJIGE