Medvedek Benjamin: Lahko noč

Medvedek Benjamin: Lahko noč - Claire Freedman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claire Freedman
DIMENZIJA
8,46 MB
IME DATOTEKE
Medvedek Benjamin: Lahko noč.pdf
ISBN
6344747543706

OPIS

Štiri dogodivščine poskočnega medvedka, štiri knjige, štiri čudežne besede, ki se jih bodo otroci naučili skupaj z Benjaminom.Za Benjaminom je lep, živahen dan in prav nič se mu ne ljubi iti spat. Njegova družina ga pospremi v udobno posteljo in umiri za mirno spanje.

Po mnenju uredniškega odbora MKL, ki vsako leto pripravlja Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig, se tiste knjige, ki po vsebini in izvedbi izstopajo, uvrstijo med odlične izdaje leta in pridobijo pravico do znaka Zlata hruška. Seznam zlatih hrušk (2008-2012) Kjer ima avtor več knjig, so naslovi ločeni s podpičjem. benjamin lahko bi bilo slabŠe brest prodajamo za gumbe caplain sovica spoznava svet carle zelo laČna gosenica gemel nekoČ je bila...

do 9. razreda lahko sodelujejo pri bralni znački, katere glavni cilj je spodbujati prostočasno branje in s tem razvijati bralno pismenost.

POVEZANE KNJIGE