Kdo je danes glavni

Kdo je danes glavni - Nataša Konc Lorenzutti | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Konc Lorenzutti
DIMENZIJA
7,47 MB
IME DATOTEKE
Kdo je danes glavni.pdf
ISBN
2010150246746

OPIS

Nika, najmlajša v veliki družini, komaj čaka, da bo glavna. In kdaj bo to? Na koncu knjige! Vmes se mora izmenjati še nekaj letnih časov, ugnati je treba kakšno neumnost, napraviti kak izlet, se igrati in kaj novega naučiti ter malo zrasti ... Simpatično in duhovito, kar velja za besedilo in ilustracije.

Nika je zdaj deklica in njena sestra Lija prav tako. Danes se vse pogosteje dogaja, da starši le mislimo, da smo v družini glavni, pogosto se izkaže, da je v družini glavni otrok. To lahko opazimo že pri vsakodnevnih opravilih, kot je zajtrkovanje, gledanje televizije, čas odhoda v posteljo … Kako ugotovite, kdo je glavni? Ko je v družini glavni otrok: Sin: »Spet korenčkova juha. Nataša Konc Lorenzutti: Kdo je danes glavni Prizorišče: Knjižnica Otona Župančiča.

Založba Miš Založba Avtor Nataša KOnc Lorenzutti Ilustrator Tanja Komadina Poezija/proza/dramatika proza Priporočena starost 3-6 let, 1. triletje Iskalni niz (vrsta/zvrst ... Kdo je danes glavni book.

POVEZANE KNJIGE