Duh v kopeli

Duh v kopeli - Jeremy Strong | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeremy Strong
DIMENZIJA
4,11 MB
IME DATOTEKE
Duh v kopeli.pdf
ISBN
5469193332954

OPIS

Luka pestijo hude naloge – ups nadloge. Ni mu uspelo napisati zgodovinske seminarske naloge za gospo Logar. In najmanj, kar še potrebuje, je duh v kopeli …

Šola je bila ... Takšna, saj je v kopeli starega vzorca, se počutijo manj udobno kot v moderni hiši, nasičeni s tehničnimi dosežki. Takšne stranke bodo z veseljem oblikovale kopel v duhu visoke tehnologije.

Gong zdravi tudi delovanje žlez, vpliva na hipofizo in posledično na vse žleze. UM Za prostovoljni prispevek, je bil na voljo tudi veganski golaž, imeli smo možnost uživati v kitajski masaži, zvočni kopeli, gong terapiji … Ni manjkalo stojnic z domačimi eko izdelki, predavanj o samooskrbi, zeliščarstvu, eko gradnjah in raznih delavnic ki so popestrile dogajanje. Zdrav duh v zdravem telesu.

POVEZANE KNJIGE