Besede nad oblaki

Besede nad oblaki - Evald Flisar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
7,28 MB
IME DATOTEKE
Besede nad oblaki.pdf
ISBN
4903597501929

OPIS

Na dolgem letu iz Londona v Singapur drug poleg drugega sedijo zakonci, partnerji, sorodniki, pa tudi popolni neznanci. Zapletajo se v sprva vljudnostne, kasneje pa vse bolj dramatične pogovore, in začne se kazati, da so nekateri potniki na nenavaden način in morda celo usodno medsebojno povezani. Pred nami sta pretežno v dialogih napisana in stopnjujoče dramatična raziskava razdrobljenosti sodobne človeške misli in katalog zvijač, ki se jih poslužujemo v medčloveških odnosih, pred nami je mešanica detektivske negotovosti, tragedije, smeha in posmeha. Med dvanajsturnim poletom skozi idejno zgodovino človeštva nas spremlja vse bolj mučno vprašanje: bomo strmoglavili? Ali bomo varno pristali?

Evald Flisar ( 0) ISBN/EAN:P_9789612821036. Izdelek trenutno ni dobavljiv.

Cena 29,95 EUR Klubska cena: 23,95 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > K poslušanju oddaje Valovanje besed vabimo z bralnimi predstavitvami in pogovornim gostovanjem Evalda Flisarja, avtorja romana Besede nad oblaki, in Toma Podstenška, avtorja romana Tihožitje z mrtvo babico.

POVEZANE KNJIGE