Zimski poljub

Zimski poljub - Courtney Milan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
4,93 MB
IME DATOTEKE
Zimski poljub.pdf
ISBN
4836612135359

OPIS

Lydia Charingford je vedno dobre volje, še zlasti med božičnimi prazniki. A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno skrivnost ji je sicer uspelo zadržati zase, a ena oseba vendarle pozna resnico iz tistih temni dni: doktor Jonas Grantham. Nobenega opravka noče imeti z njim … ali pa s ščemenjem v trebuhu, ki jo spreleti vsakič, ko se spogledata.Tudi Jonas Grantham ima skrivnost: že več kot leto dni je zaljubljen v Lydio. Zdaj je odločen, da bo strl njen odpor in jo osvojil. In skoval je krasen načrt. Ko se njegovi načrti vsaj ne bi tako pogosto izjalovili …

A naj se še tako nasmiha, nikakor ne more pozabiti mladostniške napake, ki bi jo zlahka pokopala. Strahotno ... Domov > Vse knjige > Leposlovje > Zgodovinski roman > Zimski poljub Zimski poljub.

Nasmeje se in pusti strasti svojo dirko. Nemi opazovalci le občudovalno strmijo v naslado, ki ... 316d IZJEMEN DAN SLOVENSKIH ORLOV, za sanjski razplet zmanjkal le poljub SREČE Ekipa24; 316d Po veliki drami slovenski orli drugi! Siol.net; 316d Izjemni skoki Slovencev zadostovali za drugo mesto Slovenske novice; 316d Slovenski orli v boju za stopničke Žurnal24; 316d Sijajni obeti! Slovenija v boju za zmago v Lahtiju! Zajc poletel v DNO ... LJUBNO - Ob prihodu na Ljubno ob Savinji se nam je že zdelo, da na oglasni tabli vidimo napis Prevc.

POVEZANE KNJIGE